Η Kylie Jenner έκανε ξανά τάση τα μολύβια χειλιών! Και αυτά είναι τα best of μας!

Υπήρξαν 5-6 σεζόν στον κόσμο της ομορφιάς που τα μολύβια χειλιών είχαν πέσει σε πωλήσεις. Γιατί οι make up artists έβαζαν όπως- όπως το κραγιόν στα χείλη για να τονίσεις τον effortless sexy εαυτό σου. Και γιατί έτσι!

Αλλά να που μετά ήρθαν τα χείλη της Kylie Jenner που με τις αλλεπάλληλες selfies της και τα close ups των χειλιών της κατάφερε να απαξιώσει την γνώμη δεκάδων καταξιωμένων make up artists. Γιατί όλες μας θέλουμε να είμαστε sexy! Και αν ο αβίαστος τρόπος δεν είναι τελικά τόσο… sexy θα πάμε με την επιτηδευμένη εκδοχή.

Μετάφραση: με ένα μολύβι χειλιών που θα χρησιμοποιήσεις με οριζόντια κλίση θα σχηματίσεις πρώτα το περίγραμμα των χειλιών σου, έπειτα θα κάνεις το γέμισμα με το ίδιο μολύβι και στο τέλος θα βάλεις από πάνω είτε το κραγιόν είτε το lipgloss σου. Και επειδή πολύ πρόσφατα έπεσαν στα χέρια μου κάτι φανταστικά μολύβια χειλιών, σημείωσε:

Τα Lasting Contour της Erre Due δεν είναι μόνο ότι έχουν πολύ, πολύ μεγάλη διάρκεια στα χείλη σου αλλά είναι ότι κυκλοφορούν σε αυτές τις υπερτέλειες (και άπειρες) αποχρώσεις με αγαπημένες μου τις 51, 65, 71, 73 (σαν τυχεροί αριθμοί ομορφιάς!).

BTW: Εσύ χρησιμοποιείς μολύβια χειλιών; Φυσικά και υπάρχει poll παρακάτω!

Read More

And More