Τι προτείνουν οι 10 μεγαλύτεροι λονδρέζικοι οίκοι σε make up και μαλλιά για το επόμενο καλοκαίρι!

Μετά την Νέα Υόρκη και η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου έριξε αυλαία. Και αφού ξοδέψαμε άπειρες ώρες τσεκάροντας make up και μαλλιά σε close up, ιδού το beauty report μας. Με άλλα λόγια: αυτά είναι τα make up και μαλλιά που προτείνουν οι δέκα top λονδρέζοι σχεδιαστές για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014.

Antonio Berardi

Στον Antonio Berardi τα μαλλιά είχαν δύο διαφορετικές υφές: wet στο πάνω μέρος και στεγνά στις άκρες τους, ενώ πίσω από τα αυτιά δύο πλεξίδες έδιναν μια boho διάθεση. Το μακιγιάζ ήταν clean και λαμπερό με focus στα φρύδια και τα μάτια.

Burberry Porsum

Στον οίκο Burberry η επιδερμίδα ήταν πεντακάθαρη και ματ, τα χείλη nude ενώ μια peachy σκιά γύρω από τα μάτια έδιναν μια σχεδόν κουρασμένη όψη. Τα μαλλιά ήταν ίσια και λαμπερά ενώ κι εδώ υιοθετήθηκε η τάση των… hidden hair που είδαμε και τον Χειμώνα.

Tom Ford

Τα μαλλιά πιάστηκαν σε ένα χαλαρό σινιόν και κρεπαρίστηκαν στην κορυφή του κεφαλιού σε ένα Ladylike χτένισμα. Το μακιγιάζ βασίστηκε στις έντονες γυαλάδες στα μάτια και τα κοψίματα στα ζυγωματικά που έδιναν ένα πιο aggressive αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Giles

Η ακατάστατη πλαϊνή πλεξίδα που είδαμε δύο καλοκαίρια πριν επιστρέφει ξανά και μας αρέσει πολύ! Ο λόγος; Είναι μια πολύ stylish πρόταση για την οποία δεν χρειάζεται να έχεις δέκα κομμωτές πάνω από το κεφάλι σου! Όσον αφορά το μακιγιάζ, το concept ήταν nudity. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας ενώ έμφαση δόθηκε στα φρύδια (εξίσου ακατάστατα) που χτενίστηκαν ανοδικά.

House of Holland

Όπως στον Antonio Berardi έτσι και στον House of Holland τα μαλλιά είχαν δύο υφές ενώ το μακιγιάζ είχε δυναμικά φρύδια, μια λεπτή γραμμή eyeliner στο κινητό βλέφαρο και ένα τριανταφυλλί κραγιόν.

Mary Katrantzou

Στην δικιά μας Mary Katrantzou τα φριζαρισμένα μαλλιά είχαν την τιμητική τους (θα το αναλύσουμε σύντομα καθώς πρόκειται για πολύ δυνατό hair trend που θα παίξει το ερχόμενο καλοκαίρι). Το μακιγιάζ ήταν με γυαλάδες στα μάτια, σκούρα και έντονα φρύδια και σχεδόν… λεκιασμένα χείλη που παίζουν πολύ και την σεζόν που διανύουμε.

Mulberry

Το trend της βαθιάς φράντζας σε συνδυασμό με τα wet μαλλιά θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί και το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ εδώ το μακιγιάζ ήταν από τα θηλυκότερα που είδαμε στο London Fashion Week.

Jonathan Saunders

Και στο Λονδίνο είδαμε την τάση των greasy (aka λαδωμένων!) μαλλιών όπως ακριβώς μας συστήθηκε και στο New York Fashion Week την περασμένη εβδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, το μακιγιάζ και τα ρούχα που πλαισίωναν το χτένισμα είχαν μια ρομαντική διάθεση.

Paul Smith

Grunge το beauty look του Paul Smith. Τα μαλλιά ήταν χτενισμένα σε βαθιά χωρίστρα και είχαν μια messy διάθεση ενώ το μακιγιάζ έκανε focus στα μάτια (λεπτή γραμμή eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου) και πολύ σκληρές γωνίες που σχηματίστηκαν με τερακότα.

Mathew Williamson

Εδώ το look ήταν πιο αιθέριο και girly. Η βαθιά χωρίστρα στα μαλλιά μαρτυρούσε ένα καθώς πρέπει κορίτσι. Προφίλ που ενισχύονταν από το peachy κρεμώδες ρουζ ακριβώς πάνω στα μάγουλα και το lip gloss στην ίδια απόχρωση. Τέλος, και εδώ τα φρύδια είχαν μια πολύ δυναμική παρουσία.

Read More

And More