Make up on… ice! Τι είναι! Γιατί το μακιγιάζ του πάγου είναι hot!

Μετά το dancing on ice και το make up on ice! Όχι, δεν είμαι επηρεασμένη από την TV. Για την ακρίβεια το On Ice make up ή καλύτερα frosty όπως το αποκαλούν οι επαγγελματίες make up artist προηγήθηκε. Το είδαμε από την περασμένη Άνοιξη όταν ακόμη οι σχεδιαστές μας σύστηναν στα coming soon χειμερινά τους.

Με τις γιορτές, λοιπόν, να πλησιάζουν και την θερμοκρασία να πέφτει (αυτό το μακιγιάζ ταιριάζει τέλεια και με πουλόβερ και μικρά μαύρα φορέματα!) δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το μακιγιάζ του πάγου. Κι ένα ακόμα plus: θα ξεχωρίζεις από όλες τις υπόλοιπες. Εξαίρεση: εκτός αν μετά από αυτό το άρθρο αποφασίζουν όλες να το κάνουν!

Που είδαμε το frosty make up

Οι οίκοι Derek Lam και Phillip Lim είναι οι πιο χαρακτηριστικοί οίκοι που αντιπροσώπευσαν επιτυχώς το frosty μακιγιάζ! Στην πρώτη περίπτωση είδαμε shimmering γαλάζια σκιά (το frosty γίνεται μόνο με ψυχρούς τόνους!) φορεμένοι κατά μήκος του κινητού βλεφάρου και τραβηγμένη προς τα έξω ενώ ελάχιστη ποσότητα τοποθετήθηκε και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Στον Phillip Lim η σκιά τοποθετήθηκε με… socket λογική, δηλαδή κατά μήκος της πτυχής του ματιού.

Διάσημες που αγαπούν το frosty look!

Είναι κάποιες stars που αγαπούν το frosty look γι’ αυτό και το επιλέγουν σε κάθε red carpet εμφάνισή τους! Sarah Jessica Parker, Kim Kardashian και Jennifer Lopez είναι οι πιο χαρακτηριστικές!

Τι… θερμοκρασία έχει το frosty μακιγιάζ σου;
Κρύο:
τοποθέτησε την γαλάζια shimmering σκιά σου στην ρίζα του κινητού βλεφάρου
Ψυχρό: τοποθέτησε την γαλάζια shimmering σκιά σου σε όλο το κινητό βλέφαρο
Πολικό: τοποθέτησε την γαλάζια shimmering σκιά σου σε όλο το κινητό βλέφαρο και την ρίζα του κάτω

Πώς μπορώ να κάνω βήμα προς βήμα το μακιγιάζ του πάγου

Για ένα τόσο updated make up δεν θα σε αφήναμε χωρίς how to! Σε λίγες μέρες θα δεις στο TLIFE πώς μπορείς να πετύχεις αυτό το μακιγιάζ βήμα προς βήμα και να γίνεις εσύ η βασίλισσα του πάγου!

Read More

And More