Το νέο mini trend είναι να βάφεις μόνο την εσωτερική γωνία! Θα το τολμήσεις ή όχι;

Αν δεν πιστεύεις ότι υπάρχει παρθενογέννεση έχουμε ένα εντελώς νέο beauty look που θα σου αλλάξει γνώμη! Το συγκεκριμένο beauty look έρχεται κατευθείαν από το fashion week της Νέας Υόρκης που μόλις έριξε αυλαία και το είδαμε σε δύο διαφορετικούς οίκους. Και το mini trend αυτό είναι να βάφεις την εσωτερική γωνία των ματιών σου. Και μόνο (μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει είτε να βάφουμε όλο το μάτι είτε μόνο την εξωτερική γωνία).

Και αυτό το μακιγιάζ το είδαμε στον Proenza Schouler από το beauty team της MAC κι εδώ χρησιμοποιήθηκε το M·A·C Pro Black Black Chromacake το οποίο απλώθηκε με τα δάχτυλα από την εσωτερική γωνία με σταδιακό σβήσιμο προς τα έξω…

/

… Και μετά το ξαναείδαμε στον οίκο Delpozo πάλι να εφαρμόζεται από το beauty team της MAC, ενώ το προϊόν που χρησιμοποιήθηκε εδώ είναι το μολύβι ματιών Μ ·A·C Pro Primary Yellow Chromagraphic Pencil.

Η ερώτηση εδώ είναι: θα το τολμήσεις αυτό το mini trend; Ναι ή όχι; Έχουμε beauty poll παρακάτω αλλά πριν από αυτό ένας γενικός κανόνας: αν έχεις μάτια με μακρινή απόσταση μεταξύ τους αυτό το μακιγιάζ είναι ότι πρέπει για να κάνει τα μάτια σου να δείχνουν πιο κοντά.

Read More

And More