Πόσο διαβασμένος είναι; Αυτός είναι ο νέος τρόπος που πρέπει να κάνει το αγόρι σου man bun!

Το man bun για τα αγόρια είναι ότι και το pixie cut για τα κορίτσια: δεν μπορούν όλα τα αγόρια να κυκλοφορούν με έναν… κεφτέ στο κεφάλι γιατί για αρχή πρέπει να έχουν κάμποσο μακριά μαλλιά για να το κάνουν (και τα περισσότερα αγόρια έχουν κοντά μαλλιά με τον ίδιο τρόπο που τα περισσότερα κορίτσια έχουν μακριά και υπό αυτή την έννοια δεν κάνουν όλες για pixie!).

Και το man bun είναι αυτός ο πρόχειρος κότσος που άρεσε πολύ στον Jared Leto να κάνει πριν κουρέψει τα μαλλιά του και που το κάθε αγόρι εκεί έξω το κάνει σε διαφορετικό ύψος: ψηλά στην κορυφή, σε μεσαίο ύψος, χαμηλά στον αυχένα. Η ερώτηση, όμως, είναι: σε ποιο ύψος πρέπει να κάνει τώρα ένα αγόρι το man bun του για να θεωρείται ενημερωμένο;

Σύμφωνα με το show του οίκου Rochambeau που έγινε λίγες μέρες πριν στην Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του Men’s Fashion Week το σωστό ύψος είναι αυτό…

Όπως μπορείς να δεις παραπάνω (και παρακάτω) το σωστό και ενημερωμένο ύψος για το νέο man bun είναι χαμηλά στον αυχένα και ουσιαστικά πρόκειται για ένα loop pony, αυτό που πιάνεις μια φορά την κοτσίδα σου και μετά τυλίγεις τη μισή και το αποτέλεσμα είναι αυτό! Αυτά!

Επειδή, όμως το bun είναι ολόκληρη επιστήμη και δεν εξαντλείται σε δυο γραμμές, κάνε κλικ εδώ και δες τι λέει για τον χαρακτήρα σου ο τρόπος που κάνεις το bun σου! Αμέ!

Read More

And More