Οι 8 πιο θηλυκές τάσεις από το NYFW που απευθύνονται σε… κανονικές γυναίκες!

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 έριξε αυλαία. Και όπως κάθε εβδομάδα μόδας είδαμε πολλές και διαφορετικές προτάσεις σε make up και μαλλιά. Και υπήρξαν δύο διαφορετικές σχολές:

Η σχολή των extreme looks, δηλαδή τα beauty looks που τράβηξαν την προσοχή. Γιατί δεν μπορούσες να μην ΔΕΝ τα προσέξεις! Γιατί ήταν extreme. Μερικά χαρακτηριστικά τέτοια looks ήταν τα μαλλιά του οίκου Marc Jacobs (love them!) και οι κρίκοι- σκουλαρίκια στα… φρύδια των μοντέλων του οίκου Rodarte!

Η σχολή των θηλυκών looks, εκείνα τα μακιγιάζ και μαλλιά που στόχο είχαν να αναδείξουν την θηλυκότητά μας και που μπορεί να υποστηρίξει καθεμία από εμάς στην καθημερινότητά της. Από το γραφείο (όσο αυστηρό αφεντικό κι αν έχεις!) μέχρι στις βραδινές σου εξόδους.

Και επειδή ξέρω πως οι περισσότερες από εσάς (δεν βγάζω απ’ έξω τον εαυτό μου) δύσκολα θα κυκλοφορούσατε με κρίκους στα φρύδια σας (εδώ καλά καλά διστάζουμε να φορέσουμε τόσους στα αυτιά μας!) σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε focus στη δεύτερη σχολή των φορέσιμων στην καθημερινότητά μας beauty looks! Και να τα 8 πιο θηλυκά μακιγιάζ και μαλλιά που εντοπίσαμε από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης!

Για να τα δεις κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More