Huge νέα για τις σγουρομάλλες! Οι μπούκλες είναι τα νέα… ίσια!

Το έχουμε δει να συμβαίνει εδώ και κάμποσες σεζόν, αλλά δυστυχώς ακόμη το μήνυμα δεν έχει περαστεί σε όλες για τα καλά (αλλά πού θα πάει…).

Ποιο είναι το μήνυμα και σε τι επιστρέφουμε; Στην φυσικότητα! Σεζόν με τη σεζόν make up artists και hair stylists μας δείχνουν πώς να τονίζουμε τα δυνατά μας σημεία χωρίς να αλλάζουμε ότι η φύση μας έδωσε. Παράδειγμα: δεν μπορείς να έχεις σγουρά ή έστω σπαστά μαλλιά και να τα ισιώνεις κάθε μέρα. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ! Το μήνυμα, λοιπόν, είναι: με ό,τι έχεις πορεύεσαι! Αν έχεις ίσια μαλλιά, με τα ίσια σου μαλλιά. Αν έχεις σπαστά μαλλιά, με τα σπαστά σου μαλλιά. Κι αν έχεις σγουρά μαλλιά, με τα σγουρά σου μαλλιά. Και υπό αυτή την έννοια τα σγουρά μαλλιά είναι τα νέα… ίσια (γιατί ξέρω πολλές περισσότερες σγουρομάλλες εκεί έξω απ’ ότι κορίτσια με ολόισια, ultra sleek μαλλιά!).

Και τις πιο-τέλειες-δεν-γίνεται μπούκλες τις είδαμε στον οίκο Blugirl στο πρόσφατο fashion week του Μιλάνου για την σεζόν Fall/Winter 2015-’16. Και παρακάτω σου έχω μια σειρά από λαχταριστές photos με τέλειες μπούκλες (ή αλλιώς… η εκδίκηση της σγουρομάλλας!).

Και ένα hint από how to…

Κι ένα hint από catwalk…

Αν είσαι σγουρομάλλα κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες πώς πρέπει να χτενίζεις τις μπούκλες σου σωστά για να έχεις αυτό το αποτέλεσμα!

Read More

And More