Elie Saab! Το πιο gorgeous beauty look που είδαμε σε πασαρέλα τελευταία!

Σίγουρα σε ένα catwalk και μάλιστα haute couture δεν πάει κανείς για να δει μακιγιάζ και μαλλιά (εκτός αν διακατέχεται από beauty εμμονές και ναι, με φωτογραφίζω!). Και σίγουρα (πάλι!) στο haute couture show του Elie Saab οι υπέροχες τουαλέτες εντυπωσίασαν. Βεβαίως, λόγω κόστους, αυτές είναι απίθανο να αποκτήσουμε. Μπορούμε, όμως, από αυτό το show να υιοθετήσουμε τα εκθαμβωτικά μαλλιά και το υπέροχο μακιγιάζ. Σκέψου: είναι ανέξοδο ενώ πρόκειται για το πιο breath taking beauty look που είδαμε τελευταία.

Ας ξεκινήσουμε από το μακιγιάζ!

Μια χοντρή γραμμή eyelibner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου, shimmering λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και σε γενναίες δόσεις, ψεύτικες βλεφαρίδες πάνω και κάτω που θυμίζουν Twiggy (δες εδώ το σχετικό βίντεο για τις ψεύτικες βλεφαρίδες και μάθε τα πάντα!), frosty pink κραγιόν πρόχειρα τοποθετημένο και φρύδια χτενισμένα ανοδικά συνθέτουν το τέλειο ρομαντικό- doll look!

Και η έκπληξη στα μαλλιά!

Τα μαλλιά στην πιο πάνω εικόνα φαίνονται να είναι πιασμένα σε ένα ponytail το οποίο απλώς είναι πολύ σφιχτό. Όμως, πίσω υπάρχει μια έκπληξη που σε κάνει να ανασηκώνεις τα φρύδια σου και σχεδόν να αγγίζουν την ρίζα των μαλλιών σου από ενθουσιασμό! Το ponytail είναι πιασμένο από τα φυσικά σου μαλλιά!

Δες πώς φαίνεται στο προφίλ!

Το ponytail είναι πιασμένο με τσιμπιδάκια πάνω στο κεφάλι μέχρι ενός σημείου και μένει ελεύθερο όταν πλησιάζει πολύ κοντά στο σβέρκο. Τα καλά νέα; Έχω επιστρατεύσει ήδη hair stylist και make up artist για να σου δείξουμε το how to αυτού του look! Θες;

Read More

And More