Τα πιο hot αξεσουάρ μαλλιών για το καλοκαίρι! Και δεν κοστίζουν πάνω από 10 ευρώ!

Είναι καλοκαίρι! Και σε ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει ήλιο, παραλία, θάλασσα, άμμο στα μαλλιά (και πολλά ζιζάνια, αλλά αυτό δεν είναι το πεδίο μας!). Α! Και πολύ υψηλές θερμοκρασίες! Που, επίσης σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει ότι δεν μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω αλλά αναζητάς εκείνα τα πιασίματα που θα σου δώσουν στιλ και εκείνη την ανάσα δροσιάς που έχει ανάγκη ο αυχένας και το μέτωπό σου! Ασ’το πάνω μας! Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο hot χτενίσματα των καλοκαιρινών catwalks. Κι έπειτα, η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά και επέστρεψε με παρόμοια hair accessories! Τι- άλλο-θέλεις-ποια-να-κάνουμε-για-σένα;

Dolce & Gabanna

Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα πολύ πρόχειρο σινιόν. Έχε στο νου σου ότι το καλοκαίρι τα μαλλιά μας δεν πρέπει να είναι έτσι κι αλλιώς στιλιζαρισμένα! Επένδυσε σε ένα printed μαντήλι. Αν είναι αρκετά φαρδύ γύρισέ το μια φορά για να γίνει πιο στενό και δεσ’το στο πίσω μέρος των μαλλιών σου και προς το πλάι με έναν κόμπο. Είναι η τέλεια λύση αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς ή αν θέλεις να καμουφλάρεις το φριζάρισμα που κάνουν τα μαλλιά σου μετά από μια βουτιά στη θάλασσα και αφού στεγνώσουν.
Μαντήλι μαλλιών με prints, Fullah Sugah, €6.90

Marc by Marc Jacobs

O Marc Jacobs αγαπά τα φαρδιά μαντήλια που φοριούνται σαν turban και δεν είναι λίγες οι διάσημες που ακολουθούν το παράδειγμά του. Πάρε για παράδειγμα την Eva Mendes που δεν βγαίνει από το σπίτι της χωρίς ένα τέτοιο μαντήλι στα μαλλιά (και να σου θυμίσω ότι η Eva Mendes είναι ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ RYAN GOSLING!).
Μαντήλι Pull & Bear

Louis Vuitton

Στο καλοκαιρινό fashion show του Louis Vuitton είδαμε μια 60’s διάθεση στα μαλλιά (σε αυτό το video σου δείχνουμε ακριβώς πώς να το κάνεις!). Δώσε όγκο στην κορυφή των μαλλιών σου, κάνε μια βαθιά χωρίστρα και πρόσθεσε ένα αξεσουάρ μαλλιών. Μπορείς να βάλεις είτε μια λεπτή στέκα είτε ένα κοκαλάκι σε φιόγκο τον οποίο θα στερεώσεις ακριβώς πάνω στην χωρίστρα!
Αξεσουάρ μαλλιών σε φιόγκο, Achilleas, €2.90
Κορδέλα για τα μαλλιά με λουλούδι, Achilleas, €5.90

Blugirl

Αν δεν θέλεις να περιοριστείς στα πιασμένα μαλλιά υπάρχει μια ακόμη λύση: Κάνε τα μαλλιά σου beachy κυματισμούς (εδώ σου λέμε ακριβώς πώς) και φόρεσε μια κορδέλα πολύ κοντά στο μέτωπο. Είναι μια πολύ ωραία λύση αν έχεις ένα επίσημο κάλεσμα.
Κορδέλα- στεφάνι με λουλούδια, Achilleas Accessories, €9.60
Κορδέλα με glittery λεπτομέρειες, Zara, €12.95

Bonus: Karlie Kloss (κατηγορία από μόνη της!)

Πολύ πρόσφατα σου είχαμε γράψει ότι μπορείς να φορέσεις ένα μακρύ επίσημο φόρεμα, την κορδέλα που φοράς και στο γυμναστήριο και να πας σε έναν γάμο, για παράδειγμα! Το έκανε η Karlie Kloss και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι μιλάμε για hot trend (δες εδώ και ποια ακόμη!). Και αν η χοντρή κορδέλα από λάστιχο σου παραείναι πρόχειρη, εμείς σου έχουμε εναλλακτική!
Μονόχρωμες κορδέλες για τα μαλλιά, H&M, €4.95

Read More

And More