Άσε κάτω τα ψαλίδια! Τα… Ραπουνζέλ μαλλιά είναι huge τάση στο Hollywood!

Ότι δεν έχουμε αυτό θέλουμε! Και δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτα βαθυστόχαστες συζητήσεις, αλλά να αναφέρω το εξής απλό παράδειγμα: κόβουμε τα μαλλιά μας καρέ και ξαφνικά μας λείπουν τα πολύ μακριά μαλλιά μας. Έχουμε μακριά μαλλιά, βλέπουμε παντού γύρω μας τις διάσημες να τα κόβουν καρέ και το κάνουμε κι εμείς. Pfff! Εμείς και τα μαλλιά μας. Ή εμείς και το… ό,τι μας αφορά: ένας φαύλος κύκλος!

Κάπως έτσι, λοιπόν, αφού οοοοοοοολοοοο το Hollywood τα είχε κάνει καρέ (εξαιρουμένης της JLO που θα δεις παρακάτω) έβαλε πολύ, πολύ μακριά extensions. Συμπέρασμα: τα… Ραπουνζέλ μαλλιά είναι πολύ δυνατή τάση ΤΩΡΑ στο Hollywood!

Μερικές από τις stars πρώτης γραμμής έχουν πολύ, πολύ μακριά μαλλιά μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές: Beyonce, Rihanna και Jennifer Lopez! Σκεφτόσουν πιο δυνατά ονόματα;

Και η λίστα γίνεται μεγαλύτερη αφού και η Kim Kardashian έβαλε πολύ, πολύ μακριά extensions μετά το καρέ της και η Jessie J!

Κι επειδή ξέρω ότι 9 στις 10 που είδατε αυτό το post ζηλέψατε τα υπερβολικά μακριά μαλλιά του Hollywood, έχω δύο προτάσεις:
Πρόταση no 1: Αν έχεις κόψει κι εσύ τα μαλλιά σου καρέ και σκέφτεσαι να βάλεις extensions δες αυτό το βίντεο!
Πρόταση no 2: Αν έχεις κάμποσο μακριά μαλλιά και θέλεις να τα βοηθήσεις να μακρύνουν πιο γρήγορα δες αυτό το άρθρο!

Read More

And More