Το μεγάλο hair trend από το Met Gala: να φαίνονται τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά!

Είναι κάτι που σου έχουμε ξαναπεί κάμποσες φορές μέσα από εδώ για να μάθεις κι εσύ να προβλέπεις τα trends πριν γίνουν trends. Ένας τρόπος, λοιπόν, να το υποψιαστείς είναι ο εξής: παρατήρησε τις stars με κάθε λεπτομέρεια. Αν στο ίδιο event πετύχεις τουλάχιστον δύο stars να έχουν κάνει κάτι παρόμοιο με το make up και τα μαλλιά τους τότε μιλάμε για τάση! Αν για παράδειγμα, δύο stars φοράνε χρωματιστή μάσκαρα στις βλεφαρίδες τους θα πρέπει να υποψιαστείς ότι η χρωματιστή μάσκαρα πάει να γίνει trend και άρα να επενδύσεις σε μια για να έχεις κάνει την τάση από τις πρώτες!

Και στο Met Gala που έγινε πριν κάποιες μέρες είχαμε ένα κρούσμα… trend όχι στο make up αλλά στα μαλλιά. Εκεί, λοιπόν, και η Jennifer Lawrence και η Ashley Olsen είχαν πιάσει τα μαλλιά τους σε top knot και half up top knot, αντίστοιχα και τα τσιμπιδάκια τους φαίνονταν επίτηδες.

Να δες! Η Jennifer Lawrence…

… Και η Ashley Olsen με μαλλιά που της έκανε ο hair stylist Mark Townsend…

Θες περισσότερες ιδέες για το πώς θα φορέσεις τσιμπιδάκια στα μαλλιά; Είχαμε προνοήσει (και) γι’αυτό! Πάτησε play και δες το βίντεο παρακάτω από τη Μία!

Read More

And More