Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.02.2015 | 23:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Μαύρο κραγιόν! Είναι το κόκκινο του επόμενου Χειμώνα;

Μαύρο κραγιόν! Είναι το κόκκινο του επόμενου Χειμώνα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Αυτή την στιγμή που για εμάς εδώ δεν έχει τελειώσει καλά καλά ο Χειμώνας του '15 στο Λονδίνο οι σχεδιαστές μας δείχνουν τις collection τους για τον Χειμώνα του '16 (έτσι γίνονται τα πράγματα στον κόσμο της μόδας αλλά στα υπεραπλουστεύω για να ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει).

Στο πλαίσο του London Fashion Week, λοιπόν, ο οίκος Giles έδειξε τις δικές του προτάσεις σε ρούχα αλλά να που τα social πλημμύρισαν από εκείνο το gothic μαύρο κραγιόν που το beauty team της MAC με head την Lucia Pieroni αποφάσισε να βάλει στα μοντέλα του show.

Μια οπτική...
/

Και μια άλλη οπτική...
/

Όταν σκέφτεσαι μαύρο κραγιόν ξέρω πως το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι κάτι σαν... μαύρο τιιιιιι??? Αλλά οφείλεις να παραδεχτείς ότι μετά τις παραπάνω photos η ιδέα του μαύρου κραγιόν δεν σου ακούγεται και τόσο αποκρουστική. Και μπορεί να μην πετάξεις το κόκκινο κραγιόν σου για ένα μαύρο (ποτέ το μαύρο στο μακιγιάζ δεν θα γίνει τόσο κλασικό όσο το κόκκινο. Δεν μιλάμε για lbdzzzz), δεν είσαι και η Lorde, αλλά δεν σκέφτεσαι να του δώσεις μια ευκαιρία;


Για να έχεις σαν signature μακιγιάζ σου το μαύρο κραγιόν πρέπει να είσαι η Lorde!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10