New York Fashion Week SS ’13! Οι πιο δυνατές τάσεις και video για να τα αντιγράψεις πρώτη!

Αυτή την περίοδο η Νέα Υόρκη είναι σε εγρήγορση γιατί μέχρι και την Πέμπτη βρίσκεται σε εξέλιξη το fashion week για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι του 2013. Και μπορεί το καλοκαίρι να σου φαίνεται ακόμη ποοοοολυ μακριά, μιας και ακόμη δεν έχεις εφαρμόσει τα χειμερινά trends στο make up, αλλά των φρονίμων τα παιδιά… μαθαίνουν για τις νέες τάσεις πριν απ’όλες!

Παρακάτω θα δεις μερικές από τις πιο βασικές τάσεις σε make up, μαλλιά και νύχια της σεζόν ΄Ανοιξη/ Καλοκαίρι 2013 καθώς και backstage video για να τις αντιγράψεις α-κρι-βώς!

Αόρατα μαλλιά!

Το ερχόμενο καλοκαίρι οι περισσότεροι νεοϋορκέζοι σχεδιαστές μας προτείνουν μαλλιά κολημένα πίσω από τα αυτιά με χωρίστρα στη μέση ή την άκρη. Ουσιαστικά, τα μαλλιά τραβιούνται μακριά από το πρόσωπο και αποκτούν ένα sleek τελείωμα. Και πρόκειται για huge trend αρκεί να σκεφτείς ότι το είδαμε στους πιο σημαντικούς οίκους από τα χέρια των πιο σημαντικών hair stylists. Θες ονόματα; Μέτρησε:
1. Guido για το fashion show της Victoria Beckham
2. Orlando Pita για τον Derek Lam
3. Orlando Pita για την Diane Von Furstenberg
4. Euegene Souleiman για την DKNY
Ο ίδιος ο Orlando Pita λέει για τα μαλλιά του επόμενου καλοκαιριού: “Το concept είναι οι γυναίκες να βγαίνουν έξω και να είναι ο εαυτός τους. Όχι κάποιες άλλες!”.

Γυμνά νύχια!


Μετά από γενναίες δόσεις nail art η Νέα Υόρκη αποφάσισε να επιστρέψει στην φυσικότητα υπενθυμίζοντάς μας ότι τίποτα δεν είναι πιο chic από τα φυσικά μεν περιποιημένα δε, νύχια! Τα χρώματα είναι ήπια ενώ κάποιες φορές χρησιμοποιείται μόνο top coat για να δώσει την γυαλάδα που θέλουμε. Στην DKNY χρησιμοποιήθηκε το βερνίκι της Essie απόχρωση Fed Up ενώ στο fashion show της DVF είδαμε το αγαπημένο βερνίκι της Kate Middleton (με αυτό έβαψε τα νύχια της στον γάμο) το Allure της Essie.

Οι αγαπημένες στιγμές από το fashion week της Νέας Υόρκης μέχρι τώρα!



Μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στην αρχή των fashion shows για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι του ’13, όμως όλη αυτή η τάση για επιστροφή στην φυσικότητα είναι ξεκάθαρο ότι θα κυριαρχήσει! Επίσης, έχουμε μάθει και πολύ ωραίες τεχνικές για τις οποίες δεν χρειάζεται να περιμένεις έναν χρόνο ώστε να τις εφαρμόσεις. Την προσοχή σου και μαρτυράω!
1. Για να απλώσεις σωστά το eyeliner κάνε την γραμμή με ένα καφέ μολύβι και άπλωσε από πάνω eyeliner gel. Έτσι, θα μειώσεις την πιθανότητα να κάνεις λάθος. Ένα tip της Charlotte Willer, make up artist της Maybelline New York, που εφάρμοσε στο fashion show των Cushnie et Ochs’.
2. Βάλε στα χείλη σου lip balm. Κάνε το ίδιο και στα μάτια σου και για την ακρίβεια στο κινητό του βλεφάρου. Το είδαμε στο fashion show DKNY και μας άρεσε πολύ! Για περισσότερη επιτυχία συνδύασέ το με ανοδικά χτενισμένα και ελαφρώς ακατάστατα φρύδια.
3. Το ίδιο ισχύει και για τον οίκο Lacoste. Εδώ βεβαίως, οι ρίζες των βλεφαρίδων οριοθετούνται από μια πολύ πολύ λεπτή γραμμή από καφέ μολύβι.
4. Μην ξεχνάς την λευκή σου σκιά! Στο fashion show του Hoffman τοποθετήθηκε στην ρίζα του κάτω βλεφάρου και την εσωτερική γωνία και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο!

Δες backstage video!
΄Εχουμε τις πηγές μας στα backstage της Νέας Υόρκης. Η Maybelline New York δεν γινόταν να λείπει από την εβδομάδα μόδας με τους make up artists να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μάθε και αντίγραψε όλα όσα γίνονται ΤΩΡΑ στην Νέα Υόρκη!

Victoria Bekcham backstage make up Spring/ Summer 2013

Lacoste backstage make up Spring/ Summer 2013

DKNY backstage make up Spring/ Summer 2013

Cashnie et Ochs

Read More

And More