Οι πιο ωραίες photos από τα backstage του Χειμώνα! Για να πάρεις μια πρώτη γεύση…

Ξέρουμε ότι το καλοκαίρι σου δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ! Και αυτή την στιγμή το μόνο που έχεις ανάγκη είναι παραλία και μερικά απογευματινά cocktails. Όμως, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε για το τι θα έρθει την νέα σεζόν (aka Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-’14). Και αυτό είναι ένα γρήγορο sneak preview, το οποίο είναι και πολύ ευχάριστο! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις δικές μας αγαπημένες photos που τραβήχτηκαν στα backstage από τις μητροπόλεις της μόδας για την νέα σεζόν! Enjoy!

Το μακιγιάζ

Για λόγους προσωπικής αδυναμίας (και όχι μόνο!) το άρθρο αυτό ό-φει-λε να ανοίξει με τον Γρηγόρη Πυρπύλη! Ο οποίος πλέον ζει στο Παρίσι και δουλεύει σε έντονους ρυθμούς για τους μεγαλύτερους οίκους, όπως εδώ στον Blumarine. Λίγες μέρες πριν φύγει ο Γρηγόρης είχε περάσει από το studio του TLIFE για ένα Live Beauty Chat. Αν θέλεις beauty tips από έναν διεθνή make up artist, κάνε κλικ εδώ!

Τα νύχια

Την ερχόμενη σεζόν θα τα δούμε όλα στα νύχια! Και κυριολεκτώ! Σημείωσε με σειρά προτεραιότητας: μεταλλικές υφές, all time classic black (αν βιάζεσαι τόσο κάνε το πεντικιούρ σου πάνω από το peep toe όπως βλέπουμε εδώ), ombre νύχια (εδώ σου έχουμε δείξει πώς να τα κάνεις!) αλλά και το see through manicure που διαφανίζει!

Η κουμπωτή αφέλεια

Στον Emilio Pucci όλα τα κορίτσια βγήκαν στις πασαρέλες με ίσια μακριά μαλλιά και κουμπωτές αφέλειες. Και το beauty ένστικτό μου, μου λέει ότι η αφέλεια θα “παίξει” πολύ τον ερχόμενο Χειμώνα. Αν ζήλεψες και θέλεις το ίδιο look, σε αυτό το βίντεο σου δείχνουμε πού θα βρεις την κουμπωτή αφέλεια, πώς θα την φορέσεις, πόσο κοστίζει!

Beauty gadgets

Από το ειδικό θερμαινόμενο ψαλίδι για μπούκλες, μέχρι την θήκη για τα πινέλα και το κρυστάλλινο σκουλαρίκι του Dries Van Noten, τα φουτουριστικά στοιχεία δεν λείπουν από τα backstage!

Tech details!

Μεταξύ make up, μαλλιών και μανικιούρ τα μοντέλα είναι 24/7 στα κινητά τους ανεβάζοντας “selfie” photos. Και μια beauty παρατήρηση: η πλεξίδα του Valentino που γίνεται μόνο με δύο τούφες!

Beauty attack!

Μέχρι πόσοι άνθρωποι πιστεύεις ότι ασχολούνται με ένα μοντέλο για να το προετοιμάσουν πριν βγει στο catwalk; Αυτές οι photos τα λένε όλα! Και την επόμενη φορά που ο καλός σου σου κάνει μούτρα γιατί αργείς να ετοιμαστείς δειξ’του αυτή τη photo. Γιατί εσύ έχεις μόνο δύο χέρια!

Read More

And More