Τα wet μαλλιά είναι sexy! Κι έχουμε δύο φανταστικά tips για να μένουν όλη μέρα έτσι!

Αν έπρεπε να διαλέξω ένα και μόνο χτένισμα ως το πιο, πιο sexy αυτό θα ήταν τα wet hair! Και δεν το διάλεξα εγώ. Πριν από αυτό το post έγινε το πείραμα: έδειξα σε καναδυό αγόρια που εμπιστεύομαι για το γούστο τους photos από ponytails, μαλλιά κάτω, μαλλιά αλλιώς, wet hair και, και, και… Και όλοι συμφώνησαν ότι οι photos με τα wet μαλλιά ήταν η πιο sexy!

Μιας, λοιπόν, και ο καιρός εκεί έξω έχει ανοίξει (που σημαίνει ότι δεν θα ξεπαγιάσεις έχοντας βρεγμένα μαλλιά) και μιας και το wet look το ξαναείδαμε στις πασαρέλες (που σημαίνει ότι εξακολουθεί να είναι τάση), γιατί να μην το κάνεις; Και αν τα δικά μου επιχειρήματα δεν αρκούν για να βγάλεις το sexiness σου προς τα έξω, το κάνουν οι photos που θα δεις παρακάτω…

Διάσημες που έχουμε δει με wet look!

/

Katie Holmes, Megan Fox και Angelina Jolie έχουν επιλέξει το wet look είτε για να φωτογραφηθούν είτε για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Και ok, ξέρω πως η Angelina και η Megan μπορεί να δείχνουν sexy ακόμη και με ρόλεϊ στο κεφάλι, αλλά η Katie; Τι έχεις να πεις για την Katie;

Το wet look στις πασαρέλες!

/

Αν επιλέξεις το wet look δεν θα δείχνεις μόνο sexy αλλά και ενημερωμένη! Το wet look δεν έλειψε από τις πασαρέλες της σεζόν Spring/Summer 2014 αφού το είδαμε τόσο στον οίκο Gucci όσο και στους Viktor & Rolf (αριστερά), ενώ ο Euegene Souleiman (έχουμε κάνει αποκλειστικά συνέντευξη εδώ! Yeah! Yeah! Yeah!) το επέλεξε για τον οίκο Jeremy Scott και για την επόμενη σεζόν, aka Autumn/Winter 2014-’15 (photo δεξιά).

WET LOOK: ΔΥΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ TIP ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!
Ναι το wet look είναι sexy! Και ναι είναι τάση! Όμως, υπάρχει κάτι πολύ, πολύ ενοχλητικό με την περίπτωσή του που σε κάνει να διστάζεις να το υιοθετήσεις στο πρώτο ραντεβού, για παράδειγμα, από φόβο μην στα μισά του ραντεβού τα μαλλιά στεγνώσουν, χαλάσουν και από όλο αυτό σου μείνει μόνο ένα μοιραίο attitude άνευ λόγου. Όμως, εμείς εδώ σου έχουμε δύο φανταστικά tips από top κομμωτές!

Eugene Souleiman: μην βάλεις gel! Βάλε conditioner και βγες!

Ο κορυφαίος hair stylist Euegene Souleiman που είναι και official hair stylist της Wella δημιούργησε το wet look για τον Jeremy Scott στο τελευταίο του fashion show. Και το έκανε βάζοντας αντί για gel, conditioner στα μαλλιά!
“Ψεκάσαμε με πολύ νερό τα μαλλιά των μοντέλων σε όλο το μήκος και έπειτα βάλαμε πολύ conditioner και τα χτενίσαμε από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Κανονικά θα έβρεχα τα μαλλιά τους κι έπειτα θα έβαζα ένα λάδι για τα μαλλιά, αλλά σε αυτό το show ήταν αδύνατον γιατί τα ρούχα ήταν δερμάτινα και θα άφηναν λεκέδες! Οπότε αυτό που κάναμε στην πραγματικότητα ήταν να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση των βρεγμένων μαλλιών την στιγμή που αυτά ήταν εντελώς στεγνά. Plus: το να βάζεις conditioner στα μαλλιά σου και να βγαίνεις έτσι έξω, εκτός του ότι έχεις πετύχει το styling, τους δίνεις και βαθιά θρέψη!”, είπε στο Into The Gloss.
Μαλακτική κρέμα για βαμμένα μαλλιά, Wella Professionals Brilliance, €17.40

Σταμάτης Καραϊσκος: πήγαινε στο μπάνιο, βρέξε τις παλάμες σου και πέρασε ανάμεσα στα μαλλιά σου!

Πριν λίγες μέρες ήμουν στην παρουσίαση της αγαπημένης Kerastase η οποία μοιράστηκε μαζί μας κάποια προϊόντικά νέα (έρχεται σύντομα review) και μας αποκάλυψε ότι για πρώτη- πρώτη φορά αποκτά ambassador, δηλαδή έναν top hair stylist στον οποίο εμείς μπορούμε να απευθυνόμαστε για tips και να τα μεταφέρουμε σε ΄σένα (ok! Και να τον εκμεταλλευόμαστε λίγο παραπάνω και για δικές μας απορίες!). Ο Σταμάτης Καραϊσκος, λοιπόν, ο νέος ambassador της Kerastase (επίσης, έρχεται σύντομα review) μου αποκάλυψε το τέλειο tip για να κάνω το wet look μου να κρατήσει όλη μέρα!
“Το μυστικό είναι όταν νιώσεις πως έχουν στεγνώσει τα μαλλιά σου, να πας στο μπάνιο να βρέξεις τα χέρια σου και να περάσεις τις παλάμες σου ανάμεσα στα μαλλιά σου και προς τα πίσω. Το προϊόν θα ενεργοποιηθεί πάλι και θα είναι σαν να τα έκανες μόλις!”.
Και εφάρμοσα το tip και όντως ήταν καταπληκτικό, όπως ακριβώς και το ολοκαίνουριο Baume Double Je της Kerastase (€25.00), ένα πολυχρηστικό styling balm που μπορεί να σου βγάλει άπειρα looks. Όπως το δικό μου τέλειο wet!

Read More

And More