Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.02.2016 | 18:03
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Δεν μπορείς να σηκωθείς το πρωί; Το γρήγορο make up για να δείχνεις πάντα φρέσκια στο αφεντικό σου!

Δεν μπορείς να σηκωθείς το πρωί; Το γρήγορο make up για να δείχνεις πάντα φρέσκια στο αφεντικό σου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Βιωματικό άρθρο no 5621: εδώ και κάποιο καιρό οι συγκυρίες με αναγκάζουν να ξυπνάω αξημέρωτα. Δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος, δεν είχα ιδέα τι γίνεται στους δρόμους στις 8 το πρωί, αλλά εδώ και κάποιο καιρό οδηγήθηκα στις εξής διαπιστώσεις:
- Πολλοί άνθρωποι είναι στο πόδι 8 το πρωί
- Πολλές γυναίκες που οδηγούν το διπλανό αυτοκίνητο από εμένα βάφονται στο φανάρι. Σχεδόν όλες! Είναι απίστευτο!
- Είναι επίσης απίστευτο πόσο δύσκολο είναι να σηκωθείς εκείνη την ώρα και να μην μοιάζεις με διασταύρωση κανίς με ψαροπούλι.

Και αυτό το how to προέκυψε κάπως έτσι και είναι αφιερωμένο σε όλα τα κορίτσια που α) τους είναι πανδύσκολο να σηκωθούν  το πρώι και β) συνήθως εμφανίζονται μπροστά στο αφεντικό τους σαν... κακομεταχειρισμένες παρά σαν υπάλληλοι που ήρθαν να κάνουν τη δουλειά τους (σ.σ. σε κανένα αφεντικό δεν αρέσει να βλέπει νυσταγμένες φάτσες!).

Υπάρχει, λοιπόν, αυτό το μακιγιάζ που βασίζεται όλο σε ροζ τόνους που σε κάνουν να δείχνει φρέσκια και σε ελάχιστα προϊόντα ώστε να μην ξοδεύεις έξτρα χρόνο ψάχνοντας στο βάθος του νεσεσέρ σου με τα 5967 για εκείνη τη σκιά.

Για να δεις το γρήγορο μακιγιάζ, λοιπόν, που θα σε κάνει να δείχνεις πάντα φρέσκια στο αφεντικό σου κάνε κλικ εδώ!Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:11

Top 10