Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.01.2016 | 23:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Δες πώς αυτή η make up artist βάφει τα φρύδια της και τα κάνει να δείχνουν παχιά!

Δες πώς αυτή η make up artist βάφει τα φρύδια της και τα κάνει να δείχνουν παχιά!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 
Είμαι σε εκείνη τη φάση της ζωής σου που έχω πάρει (ξανά) εκείνη την απόφαση που είχα πάρει και πριν καναδυό χρόνια: να σταματήσω να βγάζω τα φρύδια μου (δες εδώ τι συμβαίνει όταν σταματήσεις να βγάζεις τα φρύδια σου). Και από την ημέρα που πήρα την απόφαση όλο ψάχνω tutorials για το πώς να γεμίζεις τα φρύδια σου σωστά όταν έχεις μια τρίχα εδώ και την άλλη... στην Αμερική! 

Λοιπόν, αυτό το tutorial που ανέβασε στο instagram της η make up artist Katie Jane Hughes είναι ότι πιο πετυχημένο παύλα αληθινό έχω δει. Δες κι εσύ παρακάτω!
 

Αυτό που λέει ότι κάνει είναι πως αναμειγνύει ένα touch Aqua Seal από τα Sephora που αδιαβροχοποιεί τα προϊόντα με το brow gel της Illamasqua το οποίο δεν υπάρχει στην Ελλάδα αλλά στην Make Me Up, στα MAC, στα Inglot και στα Benefit μπορείς να βρεις πολλά παρόμοια προϊόντα και κάνει κοφτές κάθετες κινήσεις ώστε να δημιουργήσει ψεύτικες τριχούλες. Κι έτσι, περνάει από την φάση Άλφα στην φάση Δέλτα. Τα προϊόντα δε, είναι αυτά που μπορείς να δεις παρακάτω...


Παραπάνω το απαραίτητο προϊόν που κάνει όλα τα άλλα προϊόντα αδιάβροχα (σκέψου να βρίσκονταν τα φρύδια σου ξαφνικά εκτεθειμένα στην βροχή!) και παρακάτω το brow gel!

Και αν το παραπάνω tutorial σου φάνηκε υπερθεαματικό αλλά δεν κατάλαβες ακριβώς τις κινήσεις, κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα βάψεις τα φρύδια σου σωστά για να δείχνουν παχιά, ακόμη και αν είναι τα πιο λεπτά φρύδια του κόσμου! Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 16:13

Top 10