Έμπνευση για το μακιγιάζ του Σουκού: το sexy eyeliner!

Έρχονται πάλι εκείνες οι δύο λέξεις που σε κάνουν να σπας χαμόγελο: Σάββατο και Κυριακή. Αναζητώντας το τέλειο μακιγιάζ που θα σε συντροφεύσει στις βραδινές ώρες του Σαββατοκύριακου πέσαμε πάνω σε αυτό το beauty look της Hailee Steinfeld.

Η αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο φόρεσε winged eyeliner και κράτησε ήσυχο το υπόλοιπο μακιγιάζ της προκειμένου να τραβήξουν τα μάτια της (και μόνο αυτά!) την προσοχή. Για να κάνεις το αντίστοιχο make up look δούλεψε με ένα eyeliner σε μορφή pot (βαζάκι) και ένα πλάγιο πινέλο. Τράβηξε μια γραμμή κατά μήκος του κινητού βλεφάρου κι έπειτα με μια μπατονέτα ή ένα πινέλο κάνε αυτή τη γραμμή αχνή. Επίσης, μην ξεχάσεις να χτενίσεις τα φρύδια σου ανοδικά και αν είναι και άβγαλτα ακόμη καλύτερα!

Eyeliner σε μορφή pot θα βρεις σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών αλλά αν δεν θέλεις να μπεις καν σε αυτή τη διαδικασία, ή αν δεν ξέρεις… πώς να μπεις (!), κάνε κλικ εδώ και δες το beauty gadget που αλλάζει για πάντα τον τρόπο που τοποθετείς το eyeliner: τα eyeliner- αυτοκόλλητα!

Read More

And More