Φαντάσου πώς θα ήταν να ξυπνούσες με ακμή (για) μια μέρα! Δες το απίστευτο βίντεο!

Μόνο αν έχεις περάσει σε κάποια φάση της ζωής σου ακμή μπορείς να καταλάβεις πώς είναι. Πώς είναι να μην νιώθεις αυτοπεποίθηση, πώς είναι ο κόσμος στο δρόμο να σε κοιτάει περίεργα και ένα σωρό άλλα πώς είναι που πλέον μπορείς να τα κουβαλάς και στην ενήλικη ζωή σου μιας και η ακμή των ενηλίκων έχει αυξηθεί κατά πολύ σε ποσοστό λόγω του πολύ κακού τρόπου ζωής μας.

Το Buzzfeed, λοιπόν, δημιούργησε αυτό το βίντεο με τίτλο “άνθρωποι με ακμή για μια μέρα”. Αυτό που έκανε ήταν να πάρει δύο 20plus με πεντακάθαρο πρόσωπο, να δημιουργήσει σπυράκια στα πρόσωπά τους, ή καλύτερα κυστική ακμή, και έπειτα να τους αφήσει εκεί έξω να κυκλοφορήσουν στον κόσμο.

Παραπάνω, ο Shane ο οποίος συμμετείχε με ένα κορίτσι, την Ciara, στο βίντεο. Η πρώτη του αντίδραση είναι: ΣΟΚ!

Επίσης, τα δύο παιδιά, όπως θα δεις και παρακάτω στο βίντεο, έπρεπε να ανεβάσουν και photo τους στο instagram, όπως και έκαναν και εισέπραξαν εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις στα comments. Τον Shane προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν ενώ οι φίλοι της Ciara της έκαναν σχόλια όπως “Τροματικό!” και άλλα δεν-με-βοηθάτε-καθόλου σχόλια.

Δες το βίντεο παρακάτω…

Αν εσύ τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές είσαι περίπου στα 30 και έχεις θέματα ακμής κάνε κλικ εδώ και μάθε τα πάντα για την ορμονική ακμή μετά τα 30! Επίσης να ξέρεις: δεν είσαι μόνη σου! Και αν σε παρηγορεί είχα κι εγώ θέματα ακμής για πολλά χρόνια. Το μυστικό είναι: να αγαπάς τον εαυτό σου! Γιατί είσαι όμορφη, με ή χωρίς σπυράκια!

And More