Για το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ χρειάζεσαι μόνο αυτά τα προϊόντα! Τα δοκιμάσαμε!

Το καλοκαίρι συμβαίνουν δύο πράγματα:
Α) Οι ανάγκες της επιδερμίδας μας αλλάζουν και κυρίως έχουμε μεγαλύτερη έκθεση στον ήλιο γεγονός που μεταφράζεται σε φωτογήρανση. Άρα, όπως έχουμε ξαναπεί, με την ίδια λογική που αλλάζεις την γκαρνταρόμπα σου έτσι πρέπει να προσθέτεις νέα προϊόντα στο beauty royutine σου.
Β) Το καλοκαίρι κάθε λεπτό είναι πολύτιμο! Έχουμε αυτή την ανάγκη να ρουφήξουμε κάθε στιγμή της πιο ξέγνοιαστης εποχής του χρόνου και σίγουρα δεν έχουμε διάθεση να ξοδεύουμε εργατοώρες στο σπίτι για το οτιδήποτε. Ακόμη κι όταν αυτό έχει να κάνει με την περιποίηση της επιδερμίδας μας.

Λοιπόν, έχουμε συγκλονιστικά νέα που συνδυάζουν τον παράγοντα Α και τον παράγοντα Β και το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ο συνδυασμός αυτός σου χαρίζει την πιο όμορφη επιδερμίδα που είχες ποτέ! Με άλλα λόγια, για τις καλοκαιρινές μας διακοπές ή/και το καλοκαιρινό μας beauty routine χρειάζομαστε μόνο τα παρακάτω προϊόντα!

Scroll down και δες τι βάζει μια beauty editor στο καλοκαιρινό της νεσεσέρ!

Οι τέλειες διακοπές συμπεριλαμβάνουν τα αντηλιακά Bronze Goddess για το πρόσωπο και το σώμα που σου εξασφαλίζουν προστασία από την φωτογήρανση ενώ παράλληλα σου χαρίζουν το πιο όμορφο χρυσαφένιο χρώμα και πάντα το αγαπημένο προϊόν κάθε beauty addict, το Advanced Night Repair που ενυδατώνει άμεσα το δέρμα και συμβάλει στην επιδιόρθωσή του μειώνοντας τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης! Και με αυτά τα προϊόντα από την Estee Lauder μια beauty editor έχει όλα όσα χρειάζεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές και όχι μόνο! Εσύ;

Με απλά μαθηματικά, το καλοκαιρινό μας beauty routine έχει δύο βασικά βήματα…

1. Δεν φεύγουμε ποτέ από το σπίτι χωρίς την αντηλιακή προσώπου Bronze Goddess που μας χαρίζει φυσικό μαύρισμα και απόλυτη προστασία από τη φθορά που μπορεί να μας προκαλέσει ο ήλιος! Bonus info: η τροπική του μυρωδιά σου φτιάχνει την διάθεση και σε διακτινίζει στην πιο υπέροχη παραλία (για όσες λατρεύουν την καρύδα περιέχει και κρέμα καρύδας!). Και φυσικά, το αντηλιακό σώματος!

2. Αφού πλύνουμε το πρόσωπό μας (η τελευταία μου beauty εμμονή είναι το Advanced Night Repair Micro Cleansing Balm για το οποίο σου έχω μιλήσει εδώ), δύο σταγόνες Advanced Night Repair αρκούν για να επανορθώσουν την φθορά που έχει προκληθεί! Το φοράς κάθε πρωί πριν την αντηλιακή σου και κάθε βράδυ πριν την κρέμα σου!

Δύο βασικά βήματα, δύο αγαπημένα προϊόντα! Εσύ, θα αφήσεις την επιδερμίδα σου εκτεθειμένη αυτό το καλοκαίρι;

PHOTO CREDIT: Αλέξανδρος Μακρής

And More