Holographic lips! Πώς να φτιάξεις μόνη σου το lipgloss για το οποίο μιλάει όλος ο beauty κόσμος!

Για κάθε μέρα που περνά οι beauty vloggers μας συστήνουν και σε ένα ολοκαίνουριο make up trend το οποίο μέχρι να πέσεις για ύπνο και να σηκωθείς έχει γίνει viral στα social media. Ακριβώς αυτό έγινε και με την περίπτωση των holographic lips. Και όλα ξεκίνησαν από το τότε που η εταιρία Sigma αποφάσισε να λανσάρει μια σειρά lipgloss που αφήνουν στα χείλη αυτή την υγρή και τρισδιάστατη αίσθηση (δες εδώ το σχετικό post).

Τα συγκεκριμένα lipgloss δεν έρχονται στην Ελλάδα αλλά με δεδομένο ότι είναι huge trend στον μικρόκοσμο της ομορφιάς είμαστε σίγουρη πως αν είσαι πραγματική beauty addict θα θέλεις να το υιοθετήσεις! Από την άλλη, η περίοδος των γιορτών είναι η καλύτερη για να υιοθετήσεις αυτό το mini make up trend. Σκέψου το: οποιαδήποτε άλλη περίοδο αν βγεις με αυτά τα χείλη θα σε κοιτάνε περίεργα (τουλάχιστον) ενώ τώρα τα super glossy χείλη σου θα γίνουν η αφορμή για συζητήσεις!

Σε αυτό το how to, λοιπόν, σου δείχνουμε πώς να φτιάξεις μόνη σου αυτό το gloss αλλά και πώς να το φορέσεις σωστά βήμα- βήμα. Για να δεις πώς κάνε κλικ εδώ!

And More