Instagram VS κανονική ζωή! Ποια η διαφορά στο μακιγιάζ;

Όλοι ξέρουμε πως το instagram είναι ένας ιδεατός κόσμος. Ποτέ οι επιδερμίδες από τις selfies δεν είναι τόσο καθαρές, τα μαλλιά τόσο λαμπερά. Πολλές φορές μπορεί να δεις και σιλουέτες 20 κιλά κάτω από το πραγματικό!

Επίσης, στο μακιγιάζ που προορίζεται για τις selfies στο instagram (φέρε στο νου σου την Kylie Jenner) είναι εντελώς διαφορετικό από το μακιγιάζ της κανονικής ζωής ή των shootings των περιοδικών (φέρε στο μυαλό σου την Kendall Jenner).

Η βρετανίδα make up και nail artist, Katie Jane Hughes, πρόσφατα έπεσε πάνω σε μια photo των αδερφών Jenner που είχαν εντελώς διαφορετικό make up μεταξύ τους και που από κάτω έγραφε: instagram make up vs editorial make up. Αυτό, λοιπόν, την ενέπνευσε να κάνει πάνω στον εαυτό της αυτά τα δύο μακιγιάζ.

Voila!
/

Στα αριστερά το μακιγιάζ που συναντάμε συνήθως στο instagram: έντονες γραμμές, πολύ σχηματισμένα φρύδια, χείλη των οποίων το περίγραμμα είναι επίσης ξεκάθαρο, contouring για να τονιστούν τα μάγουλα.
Στα δεξιά το μακιγιάζ που κάνουν οι make up artists στις φωτογραφίσεις: πιο αβίαστο, χωρίς υπερβολές, τονίζει περισσότερο τα φυσικά χαρακτηριστικά παρά τα διορθώνει.

Εσύ ποιο από τα δύο make up προτιμάς; Απάντησε στο poll που θα δεις παρακάτω κι έπειτα δες αυτό το συγκλονιστικό βίντεο που μπορεί να σε κάνει να θες να κλείσεις το instagram σου!

Και μια τελευταία beauty συμβουλή: μην αλλοιώνεις ποτέ τις photos σου! Είσαι αυτή που είσαι και είσαι υπέροχη!


Read More

And More