Κι όμως! Τώρα μπορείς να γεμίσεις τις ρυτίδες και να αυξήσεις τον όγκο των χειλιών σου στο σπίτι!

Όσο μεγαλώνουμε τόσο μειώνονται τα αποθέματα υαλουρονικού οξέος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά μας να “αδυνατίζουν” και να κάνουμε ρυτίδες. Είναι κάτι που διαπίστωσες και η ίδια όταν “έπεσες” τυχαία εκείνη την φορά στις φωτογραφίες από την εφηβική σου ηλικία. Τότε που τα ζυγωματικά σου ήταν πιο γεμάτα, τα χείλη σου πιο juicy, τα χαρακτηριστικά σου πιο ανορθωμένα και δεν είχες ίχνος ρυτίδας! Αλλά αυτό σου είναι κάτι γνωστό, και πως μεγαλώνοντας τα χαρακτηριστικά λεπταίνουν και πού οφείλεται αυτό.

Τα big news που δεν γνώριζες και ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σου είναι πως για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις fillers, δηλαδή να γεμίσεις αυτές τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες μόνη σου στο σπίτι! Παρακάτω έχουμε όλα τα info αλλά πριν από αυτό σημείωσε: πρόκειται για την πιο ανώδυνη μη επεμβατική εναλλακτική στις ενέσιμες θεραπείες του δερματολόγου!

Fillerina Filler Gel: τώρα όλες μπορούμε να δείχνουμε πιο νέες εντελώς ανώδυνα!

Το Fillerina Filler Gel είναι να σύμπλεγμα μικρομοριακής σύνθεσης με 6 & 8 υαλουρονικά οξέα διαφορετικού μοριακού βάρους δηλαδή μεγέθους, που διεισδύουν αποτελεσματικά και σε βάθος στις στιβάδες του δέρματος. Με αυτό το μηχανισμό δράσης για πρώτη φορά απορροφάται υαλουρονικό με εξωτερική εφαρμογή, εκεί που φτάνει κι ο δερματολόγος με την ένεση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Αισθητική βελτίωση με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα χρήσης, που αναδεικνύουν τη φυσική ανατομία του προσώπου χωρίς παραμορφωτικά αποτελέσματα. Η θεραπεία χρωστάει το όνομα της στη δράση filler, δηλαδή το μηχανισμό γεμίσματος κι αναπλήρωσης του δέρματος από τα 6 και 8 υαλουρονικά οξέα.

Απλικατέρ κι όχι ένεση: Η εφαρμογή του Fillerina Filler Gel γίνεται εξωτερικά στις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, τα ζυγωματικά και τα χείλη με ένα ειδικό απλικατέρ, το οποίο μας επιτρέπει να το εφαρμόσουμε τοπικά χωρίς αναγκαία να έρχεται σε επαφή με το δέρμα και να στοχεύσουμε με ακρίβεια τα σημάδια του χρόνου που μας απασχολούν περισσότερο.

Πώς χρησιμοποιείς την αγωγή Fillerina:
Η αγωγή Fillerina είναι μια καθημερινή θεραπεία δυο φάσεων: Στην πρώτη φάση εφαρμόζουμε 2 ml από το Fillerina Gel, τοπικά στις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, τα ζυγωματικά, τα χείλη και το λαιμό. Σε αυτή τη φάση τα υαλουρονικά οξέα διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος μειώνοντας το βάθος των ρυτίδων, ενισχύοντας την ανόρθωση όλων των χαρακτηριστικών του προσώπου καθώς και τον όγκο στα ζυγωματικά και τα χείλη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν διαρκή ενυδάτωση. Το αφήνουμε να δράσει 10 λεπτά τοπικά και στη συνέχεια ταμπονάρουμε μέχρι να απορροφηθεί. Στη δεύτερη φάση εφαρμόζουμε 2 ml από το Φιλμ Θρέψης που αφήνει το δέρμα μεταξένιο και απαλό και σφραγίζει αποτέλεσμα. Η εφαρμογή της αγωγής διαρκεί 15 λεπτά κάθε βράδυ για 15 ημέρες και τα αποτελέσματα διαρκούν 4-6 μήνες.
Η αγωγή Filllerina προτείνεται σε 5 διαφορετικούς βαθμούς ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και τα σημάδια γήρανσης.

Fillerina και για σαρκώδη χείλη!


Τα πλούσια και γεμάτα χείλη που βλέπουμε στις stars μας αρέσουν πολύ. Όμως, ποια τολμά να κάνει ενέσιμα; Not me! Από την άλλη, ακόμη και αν δεν νιώθεις την ανάγκη να αποκτήσεις πιο juicy χείλη, μεγαλώνοντας θα διαπιστώσεις πως αυτά λεπταίνουν και χάνουν το σχήμα τους λόγω της απώλειας της υγρασίας, εξαιτίας του καπνίσματος και άλλων παραγόντων. Η Fillerina έχει λειτουργήσει και για αυτό το σημείο με ένα προϊόν που δρα στην ίδια λογική! ‘Απλωσέ το πάνω στα χείλη σου είτε προληπτικά είτε επανορθωτικά και δες το σχήμα τους να βελτιώνεται! Fillerina® Lip Volume Gel είναι το νέο σου must have!

Fillerina και για πιο πλούσιο μπούστο!

Το στήθος κάθε γυναίκας στηρίζεται κυρίως από το δέρμα με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται πολλαπλάσια από το βάρος του, που οδηγεί σε χαλάρωση των ιστών συνυπολογίζοντας και τη σημαντική απώλεια του υαλουρονικού οξέος με το πέρασμα του χρόνου. Από την άλλη υπάρχουν γυναίκες που θέλουν μεγαλύτερο στήθος αλλά διστάζουν να προχωρήσουν σε επέμβαση. Το Fillerina Breast Volume είναι μια ακόμη λύση για το συγκεκριμένο σημείο που θα δώσει boost όχι μόνο στο στήθος σου αλλά και στην αυτοπεποίθησή σου! Με την αγωγή Fillerina® Breast Volume τα υαλουρονικά οξέα του πατενταρισμένου συμπλέγματος Fillerina® χάρη στην αυξημένη ικανότητα διείσδυσης τους, δημιουργούν ένα πλέγμα στήριξης στις ενδιάμεσες και βαθύτερες στιβάδες του δέρματος του στήθους με αποτέλεσμα τη σταδιακή στήριξη κι αύξηση του μεγέθους κάθε μαστού. Η αγωγή είναι απόλυτα ασφαλής καθώς είναι μη επεμβατική και διαρκεί από 15 ημέρες έως 2 μήνες . Τα αποτελέσματα στη συνέχεια διατηρούνται για 3 μήνες. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές διαβαθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες βελτίωσης του μεγέθους του στήθους.

Πρόσωπο, χείλη ή στήθος; Feel yourself with confidence χάρη στην Fillerina!

Τα προϊόντα Fillerina θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Advertisement

And More