OMG! Οι beauty bloggers χρησιμοποιούν σαπούνι για να γεμίσουν τα φρύδια τους (και πιάνει)!

Ένα από τα ωραιότερα πράγματα σε σχέση με τα social είναι ότι εδώ ανακαλύπτεις beauty hacks τα οποία σε δεύτερο χρόνο τεστάρεις και βλέπεις πως κάνουν δουλειά. Κάνουν δουλειά όσο απίστευτα κι αν σου φάνηκαν σε πρώτη ανάγνωση! Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, ανήκει η πιο πρόσφατη beauty μανία των bloggers οι οποίες γεμίζουν τα φρύδια τους με σαπούνι και από πάνω τα βάφουν με σκιές ή μολύβια. Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όλα ξεκίνησαν όταν η Anastasia Soare, η υπερδιάσημη brow expert πίσω από το υπερδιάσημο brand Anastasia Beverly Hills, έδειξε το tip στο instagram της λέγοντας μάλιστα ότι πρόκειται για γνωστό, παλιό tip που έκαναν σε περιασμένες δεκαετίες οι χολιγουντιανές stars.


Η λογική αυτού του tip είναι πως το υλικό του σαπουνιού περιβάλει τις τρίχες των φρυδιών κάνοντάς τις να δείχνουν πιο παχιές κι έπειτα από πάνω μπαίνει η σκιά ή το μολύβι το οποίο δίνει το σωστό χρώμα και σχήμα.

Παρακάτω μερικές ακόμη ιδέες για το soap brow trend που έχει κατακλήσει τα social!


Κι ένα ακόμη βίντεο…


Αλήθεια, πώς σου φαίνεται; Θα το δοκιμάσεις; Πάντως, αν είσαι των περισσότερο beauty μεθόδων δες εδώ το θέμα με τα extensions φρυδιών! Το δοκιμάσαμε!

And More