Oils of Life: η σειρά περιποίησης που περιμέναμε έφτασε επιτέλους στην Ελλάδα!

Είμαι εγώ αυτή η τυχερή που κάνει ταξίδια ανά τον κόσμο για να σου μεταφέρει τα πιο hot beauty νέα! Σε ένα τέτοιο ξεχωριστό ταξίδι, λοιπόν, στο Λονδίνο είχα ανακαλύψει για πρώτη φορά την σειρά Oils of Life της The Body Shop. Το ταξίδι αυτό έγινε κάμποσο καιρό πριν που σε πρακτικό επίπεδο αυτό σημαίνει ότι α) έχω τελειώσει τα πρώτα βαζάκια με κρέμες και το πρώτο μπουκαλάκι με λάδι και β) ανυπομονούσα να έρθουν στην Ελλάδα για ανεφοδιασμό.

Guess what! Επιτέλους ήρθαν και έχοντας ήδη τελειώσει τις πρώτες συσκευασίες έχω κάθε γνώση να σου μεταφέρω.

Σειρά Oils of Life από την The Body Shop: τι είναι

Η ζωή είναι υπέροχη! Αλλά εξίσου απαιτητική (χμμ!). Ας πούμε: εγώ η τυχερή που κάνω αυτά τα ταξίδια για να ενημερώσω και να ενημερωθώ είμαι η ίδια που την επόμενη στιγμή πρέπει να πληκτρολογήσω 307 λέξεις το δευτερόλεπτο, να προλάβω τα deadlines ή να είμαι συνεχώς stand by μην τυχόν και διαφύγει της προσοχής μου κάποιο beauty trend, νέο ή ό,τι.
Όλο αυτό μεταφράζεται στην επιδερμίδα σου ως θαμπή και κουρασμένη όψη και κάποια ορατά σημάδια γήρανσης. Στο σημείο αυτό έρχεται η ολοκαίνουρια σειρά Oils of Life της The Body Shop με το καθόλου τυχαίο όνομα αφού ξαναδίνει ζωή στην επιδερμίδα σου. Η δύναμη της σειράς βρίσκεται σε ένα μείγμα από έλαια σπόρων που αναδομούν και αναζωογονούν.

Τα έλαια της σειράς Oils of Life: ανάλυσέ το!

Σκέψου το: οι σπόροι είναι αυτοί που δίνουν ζωή σε ένα φυτό οπότε είναι πολύ λογικό να λειτουργούν παρόμοια και για την επιδερμίδα σου. Στην ολοκαίνουρια σειρά της The Body Shop θα βρεις τρεις διαφορετικούς σπόρους ελαίων που έχουν συγκεντρωθεί από κάθε άκρο της γης, όπως συμβαίνει και με κάθε προϊόν της The Body Shop.
Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για:
– ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΜΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ: Γνωστό για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά στοιχεία

– ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΜΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΙΘΑΛΗ ΔΕΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ: Φυσικά πλούσιο σε θρεπτικά ελαϊκά οξέα
– ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΚΥΝΟΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΕΩΝ ΣΤΗ ΧΙΛΗ: Πλούσιο σε Ωμέγα 3 και 6

Oils of Life: τι θα βρεις στην ολοκληρωμένη σειρά!

Η ολοκληρωμένη σειρά Oils of Life που μόλις ήρθε στην Ελλάδα για να ξαναδώσει ζωή στην επιδερμίδα σου αποτελείται από έξι προϊόντα και εφαρμόζεται σε τρία βασικά βήματα. Σε μπέρδεψα; Για λίγο!

Βήμα ένα:
Oils of Life Intensely Revitalising Essence Lotion (€18.00)
Σε κάθε καθαρό πρόσωπο που έχεις πλύνει με κάποιο από τα αγαπημένα σου gel The Body Shop απλώνεις το Essence Lotion σε ένα βαμβάκι και το περνάς ταμποναριστά. Κάπου εδώ να σου πω ότι τα Essence είναι μια ολοκαίνουρια κατηγορία προϊόντων που λατρεύονται στην Κορέα (σου έχω πει πόσο μπροστά είναι οι Κορεάτισσες στο beauty routine σου 4931 φορές) και η υφή τους είναι πιο παχύρρευστη από λοσιόν και πιο λεπτόρρευστη από gel. Στην Ελλάδα δεν έχουν έρθει πολλές Essence lotion και δίνω ένα ακόμη credit στην The Body Shop και γι’αυτό!

Βήμα δύο: Oils of Life Intensely Revitalising Facial Oil (€32.00)

1- 2 σταγόνες και κάνεις μασάζ σε όλο το πρόσωπο πρωί και βράδυ πριν βάλεις την κρέμα σου. Το Oils of Life λάδι είναι ένα ξηρό λάδι που απορροφάται από το πρόσωπό σου άρα δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Και στο λέω εγώ που έχω λιπαρή επιδερμίδα και από τότε που μπήκαν στην ζωή μας τα λάδια δεν έχουν βγει από το beauty routine μου!

Βήμα τρία: Oils of Life Intensely Revitalising Cream και σε gel υφή για λιπαρές επιδερμίδες (€28.50)
Επίλεξε εκείνη την υφή που σου ταιριάζει καλύτερα και άπλωσέ την με τις άκρες των δαχτύλων σου και απαλές κινήσεις μασάζ έτσι ώστε να ενισχύσεις και την μικροκυκλοφορία. Την χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ.

Bonus βήματα- προϊόντα
– Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream (€31.00)
Ένα ακόμη huge trend είναι και οι μάσκες ύπνου. Είναι super boosted σε ευεργετικά συστατικά, τις φοράς τρεις φορές περίπου την εβδομάδα και το επόμενο πρωί έχεις πολλά περισσότερα να περιμένεις από μια κούπα καφέ!

– Twin Ball Revitalising Facial Massager (€23.00)


Η απόλυτη συσκευή μασάζ για το πρόσωπο που ενεργοποιεί την λέμφο και βοηθά το προϊόν να δράσει καλύτερα. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού των προϊόντων με αυτό το gadget το βλέπεις από το day one στον καθρέφτη σου!

Όλα τα προϊόντα Oils of Life θα τα βρεις στα καταστήματα The Body Shop και αν έχεις αυτή τη λατρεία για ό,τι φυσικό (εγώ έχω αυτή τη λατρεία) είναι σίγουρο ότι θα τα αγαπήσεις. Περιμένω feedback!

And More