Ποια είναι τα τρία μυστικά όπλα των μακιγιέρ στα παρασκήνια;

Κάθε χρόνο μας συστήνονται ολοκαίνουρια make up trends και εκφράσεις που πρέπει να αποστηθίσουμε όπως No Make Up Make Up, Flawless Skin κλπ. Ότι όνομα και αν έχουν αυτά τα make up trends αυτό που πρεσβεύουν είναι το ίδιο: το αψεγάδιαστο, φροντισμένο πρόσωπο όμοιο με αυτό που είχαμε στα 18 μας και χωρίς φυσικά να φαινόμαστε μακιγιάρισμένες.

Και είναι το ίδιο make up που εξασφαλίζουν οι κορυφαίοι make up artists στα fashion shows από την Νέα Υόρκη στο Λονδίνο και από το Παρίσι στο Μιλάνο!

Και είναι το ίδιο make up (δις!) που θέλεις κι εσύ διακαώς να αποκτήσεις αλλά δεν έχεις το know how! Έχεις, όμως, εμάς που έχουμε πρόσβαση στα 1. backstage και 2. βαλιτσάκια των top make up artists αυτού του κόσμου!

Ας γίνει, λοιπόν, η αποκάλυψη! Ή αλλιώς: αυτά είναι τα τρία προϊόντα που ορκίζονται οι μεγαλύτεροι make up artists!

1. Γιατί πρέπει να βρεις εσύ τον τόνο του σωστού προϊόντος όταν μπορεί να σε βρει… εκείνος; Η Complexion Correcting Care SPF20, CC κρέμα της Embryolisse είναι το ένα από τα τρία μαγικά προϊόντα με το οποίο οι επαγγελματίες make up artists δημιουργούν το τέλειο flawless skin. Αυτό που κάνει είναι να προσαρμόζεται στον χρωματικό μας τόνο και άρα να φαίνεται σαν να μην φοράμε τίποτα (ξέχασε τις αντιαισθητικές διχρωμίες στο λαιμό!) ενώ παράλληλα οι ατέλειες όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες κλπ. διορθώνονται οπτικά χάρη στα μικροσωματίδια soft- focus.
Όμως, πέραν του αποτελέσματος που έχει στο μακιγιάζ, το συγκεκριμένο προϊόν θρέφει την επιδερμίδα χάρη στα ευεργετικά συστατικά του και το υαλουρονικό οξύ που προστατεύει από την πρόωρη γήρανση.

2. Ο ερχομός του Lait‐Crème Concentré στην Ελλάδα έκανε την καρδιά κάθε beauty editor να χτυπήσει δυνατά! Το συγκεκριμένο προϊόν- θρύλος χρησιμοποιείται από τους experts στα backstage με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πολλά χρόνια τώρα. Όπως, για παράδειγμα, ως ενυδατική κρέμα, ως μάσκα ξεκούρασης και ενυδάτωσης, για το ντεμακιγιάζ και οπωσδήποτε για να κάνουν ένα ευεργετικό μασάζ στο πρόσωπο των μοντέλων τους χρησιμοποιώντας ανοδικές κινήσεις και λίγη ποσότητα Lait‐Crème Concentré στις άκρες των δαχτύλων τους! Αυτό είναι και το μεγάλο μυστικό για ένα flawless skin ακόμη και χωρίς make up! Θα το διαπιστώσεις κάνοντας η ίδια το τεστ στον καθρέφτη σου!
Bonus info: Δες εδώ ποιες stars πρώτης γραμμή χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν- θρύλο!

3. Σημείωσε αυτό το προϊόν ως αγαπημένο των make up artists και προσωπική μου αδυναμία (ok, όλων των beautiezzz). Γιατί μόνο αν έχεις υποφέρει από μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια ξέρεις πόσο ανακουφιστικό είναι να εντοπίζεις επιτέλους ένα προϊόν που κάνει πράγματι δουλειά! Το Radiant Eye της Embryolisse είναι ένα στικ ματιών που μεγιστοποιεί την δράση του όταν μπει στο ψυγείο και έχει πολλαπλή δράση αφού ανακουφίζει, σου δίνει μια άμεση αίσθηση ξεκούρασης (ειδικά αν έχεις ξοδέψει εργατοώρες μπροστά από τον υπολογιστή #storyofmylife) και κάνει το βλέμμα σου super φωτεινό!

Από την θεωρία στην πράξη: Για να μάθεις πού θα βρεις τα μυστικά όπλα των make up artists αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα που θα κατακτήσουν την καρδιά και τα ντουλάπια του μπάνιου σου στο www.embryolisse.gr

And More