Έχεις δέκα λεπτά; Έχεις πιο νεανική επιδερμίδα χάρη στην αγαπημένη μάσκα προσώπου μοντέλων και make-up artists!

‘Οταν είσαι μοντέλο πρέπει να έχεις αψεγάδιαστο πρόσωπο, έτοιμο ανά πάσα στιγμή για το επόμενο φωτογραφικό κλικ που μάλιστα θα είναι τοοοοοοοοοσο κοντινό. Και όταν είσαι μοντέλο, συμβαίνει και το εξής παράδοξο με το πρόσωπό σου: ενώ το ταλαιπωρείς συνεχώς με μακιγιάζ, ντεμακιγιάζ και έπειτα με ένα άλλο μακιγιάζ, το πρόσωπό σου παραμένει νεανικό, αψεγάδιαστο και χωρίς ίχνος κούρασης. Πώς τα καταφέρενεις αλήθεια;

Απευθυνθήκαμε στην αγαπημένη μας make up expert, Μαρία Παγωνάκη από της οποίας τα χέρια έχουν περάσει εκατοντάδες πρόσωπα όλα αυτά τα χρόνια. Η ίδια μας αποκάλυψε το beauty μυστικό της, εκείνο που εφαρμόζει σε όλα τα μοντέλα της πριν από κάθε shooting!

Έτοιμη να ακούσεις το μεγάλο μυστικό των… shhhootings; Πρόκειται για τη μάσκα Anti-age Comfort mask της Embryolisse που μέσα σε δέκα λεπτά βάζει τέλος στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και σου δίνει ένα νεανικό, φρέσκο και ανανεωμένο πρόσωπο όσο κουρασμένη κι αν είσαι! Πώς; Το μυστικό του έγκειται στα μαγικά συστατικά που συνθέτουν τη μάσκα! Βούτυρο από βερίκοκο, αμύγδαλο και βαμβάκι έχουν επιλεγεί για την υψηλή τους περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, καθώς και φυσικά κεριά (μιμόζας, ηλίανθου και τζοτζόμπα) συνδυάζονται με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη E, για να διεγείρουν και να αναδομήσουν την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα είναι μια επιδερμίδα πιο τονωμένη και σφριγηλή, μια αίσθηση που μόνο αν δοκιμάσεις μπορείς να αντιληφθείς… εσύ αλλά και οι γύρω σου (ναι, στο πρώτο κομπλιμέντο που θα εισπράξεις αφού την φορέσεις μόνο εσύ κι εγώ θα ξέρουμε πού οφείλεται ;)!

Πάτησε play και δες παρακάτω τι μας είπε η make up expert, Μαρία Παγωνάκη για την μάσκα που χρησιμοποιεί στα μοντέλα της πριν από κάθε φωτογράφιση!

Έχεις δέκα λεπτά; Έχεις το πιο νεανικό πρόσωπο χάρη στην Anti-age Comfort Mask της Embryolisse!

Last chance tip: τις μέρες εκείνες που η κούραση στο πρόσωπό σου είναι αρκετά έντονη και χρειάζεσαι extra boost φόρεσε την Anti- age comfort mask της Embryolisse και πέσε για ύπνο. Περιμένουμε εντυπώσεις!

Μάθε περισσότερα για τη μάρκα και τα σημεία πώλησης της Embryolisse στο www.embryolisse.gr

And More