Πώς κάνουν ακριβώς τα top models το μακιγιάζ τους!

Τα social media είναι ίσως η μεγαλύτερη… beauty ανακάλυψη! Ναι, beauty! Γιατί αν δεν υπήρχε το instagram και το snapchat πώς αλλιώς θα μαθαίναμε εμείς όλα αυτά τα μυστικά ομορφιάς που ανεβάζουν κάθε τόσο οι αγαπημένες μας stars (ok! Οι stars αυτές συμβαίνει πολλές φορές να είναι και αντιπαθέστατες, βλ. Kylie Jenner, αλλά οφείλω να της αναγνωρίσω ότι δίνει τέλεια beauty tips).

Μάλιστα, αυτές οι stars στήνουν πολλές φορές πρόχειρα- πρόχειρα κάποια άτυπα tutorials με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Rosie Huntington Whiteley που μας έδειξε πώς μακιγιάρεται ένας άγγελος της Victoria Secret.

Προτού δεις το βίντεο που ανέβασε παρακάτω, κράτησε μερικές σημειώσεις για το look: τα προϊόντα που χρησιμοποιεί εδώ είναι από την σειρά Autograph που έχει κάνει σε συνεργασία με την Marks & Spencer. Το βίντεο ξεκινά με την Rosie να βάζει μια shimmering bronze σκιά σε όλο της το κινητό βλέφαρο κι έπειτα να σβήνει πολύ καλά με ένα πινέλο σκουραίνοντας τις εξωτερικές γωνίες των ματιών της. Έπειτα, τονίζει τις βλεφαρίδες της με την Insta Lash Mascara και για τα μάγουλά της χρησιμοποιεί ένα κρεμώδες ρουζ σε ροζ απόχρωση (εδώ μπορείς να τσεκάρεις τα δικά μας αγαπημένα ρουζ για την νέα σεζόν). Τέλος, ολοκληρώνει το μακιγιάζ της με ένα lip gloss.

Πάτησε play στο βίντεο παρακάτω για να αντιγράψεις τα βήματα και να δεις την τεχνική της!

Read More

And More