Πόσες φορές πρέπει να περνάμε τη μάσκαρα για να έχουμε μεγάλες βλεφαρίδες!

Σε όλα αυτά τα κείμενα που σου γράφω κατά καιρούς εδώ σου λέω συχνά το εξής σε ότι αφορά την συνάρτηση βλεφαρίδεςμάσκαρα: πέρασε δύο στρώσεις μάσκαρα. Και με τους make up artists που συζητάω κατά καιρούς το tip είναι πάνω κάτω το ίδιο. Όταν μιλάμε για στρώσεις. Όταν, όμως, μιλάμε για “χτυπήματα”, τις φορές που περνάς δηλαδή το βουρτσάκι της μάσκαρα ακουμπώντας τις βλεφαρίδες σου, τι γίνεται; Λοιπόν, μια ολοκαίνουρια θεωρία για τη μάσκαρα μόλις αναπτύχθηκε!

Σύμφωνα με την make up artist Amy Nadine από το Beauty Department, τα γρήγορα αυτά περάσματα της μάσκαρα από τις βλεφαρίδες μας πρέπει να είναι… 30! Ναι, σύμφωνα με εκείνη πρέπει να μετράς μέχρι το τριάντα περνώντας το βουρτσάκι πάνω από τις βλεφαρίδες σου απαλά.

Αλλά σοβαρά τώρα, ποια έχει τόσο χρόνο στην διάθεσή της για να μετράει 30 “χτυπήματα” όταν απλώνει τη μάσκαρά της; Και δεν κολλάνε οι βλεφαρίδες μεταξύ τους;

Για αρχή να σου πω ότι το tip μόλις έπεσε στην αντίληψή μου και δεν έχω τεστάρει ακόμη αν όντως έχει ωραίο αποτέλεσμα. Θα το κάνω, όμως, σύντομα και θα επανέλθω!

Εν τω μεταξύ, μπορείς να κάνεις κλικ εδώ για να δεις το τέλειο tip που θα σου δώσει βλεφαρίδες πυκνές και με όγκο χωρίς να ξοδέψεις εργατοώρες μπροστά από τον καθρέφτη σου (αλλιώς το βάζω μάσκαρα θα μπορούσε να θεωρηθεί και part time job!).

And More