Ρυτίδες ή χαλάρωση; Βρες τη λύση σε ό,τι σε απασχολεί με τη L’Oréal Paris εδώ!

(Και) στην ομορφιά υπάρχει ο εξής κανόνας: είμαστε όλες ίσες αλλά δεν είμαστε ίδιες. Παράδειγμα: είμαι σε εκείνη τη φάση της ζωής μου που ξυπνάω κάθε πρωί, ρίχνω μια προσεκτική ματιά στον καθρέφτη μου και κοιτάω ξανά και ξανά εκείνες τις πρώτες ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Από την άλλη, εσύ μπορεί να κάνεις focus στο περίγραμμα του προσώπου σου και να τα έχεις βάλει με τον νόμο της βαρύτητας γιατί το πρόσωπό σου δεν είναι τόσο σφριγηλό όσο στα 20 σου!

Σου έχω ευχάριστα νέα (και έναν δεύτερο κανόνα που ισχύει στον κόσμο της ομορφιάς): όσο διαφορετικές και αν είμαστε μεταξύ μας έχουμε εκείνο το κοινό σημείο αναφοράς. Έχουμε τον δικό μας skin expert που έχει μια εξειδικευμένη λύση για κάθε ζήτημα που μας απασχολεί. Είτε αυτό παίρνει τη μορφή ρυτίδων είτε την μορφή χαλάρωσης!

Η L’Oréal Paris γίνεται σύμμαχός μας για πιο νεανικό και fresh πρόσωπο, απαλλαγμένο από τα σημάδια του χρόνου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εντοπίσεις τι σε απασχολεί! Α! Και να συνεχίζεις να διαβάζεις!
Σε προειδοποιώ: μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου θα έχεις βρει τη λύση!

ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ!

Γιατί δημιουργούνται
Οι ρυτίδες είναι ίσως το no 1 πρόβλημα που απασχολεί τις γυναίκες και ο πρώτος συνειρμός που κάνουμε όταν σκεφτόμαστε την γήρανση. Οι ρυτίδες σου είναι το αποτέλεσμα όλων εκείνων των στιγμών που πέρασες τέλεια και γέλασες με την ψυχή σου ή που συνοφρυώθηκες γιατί κάτι δεν πήγε καλά. Είναι, όμως, και το αποτέλεσμα σου χρόνου πάνω σου, γιατί δεν είσαι πλέον 16 και το κολλαγόνο σου έχει αρχίσει και χάνεται.

Laser: η λύση του ιατρείου για τις ρυτίδες σου!
Τα laser νέας γενιάς που χρησιμοποιούνται για αντιγήρανση επιτυγχάνουν με την δράση τους την παραγωγή κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών. Επίσης επιταχύνουν την ανανέωση των κερατινοκυτταρων της επιδερμίδας στην επιφάνεια της και έτσι συνολικα η επιδερμίδα ανανεώνεται. Χάρη στη σύνθεση κολλαγόνου που προκαλούν, βελτιώνεται η πυκνότητα του δέρματος και φαίνεται πιο σφριγηλό και πιο τονωμένο. Οι λεπτές γραμμές σβήνουν, οι πιο έντονες ρυτίδες μειώνονται και ταυτόχρονα πραγματοποιείται σύσφιξη. Η επιδερμίδα η οποία μεταβάλλεται από τη διαδικασία αναπλάθεται και αποκτά πιο λεία όψη και πιο απαλή υφή. Επίσης ο τόνος της επιδερμίδας αποκτά μια πιο ρόδινη και πιο ομοιόμορφη υγιή όψη.

Revitalift LaserX3 της L’oreal Paris: 1 συνεδρία laser σε ένα βαζάκι!

Αν νομίζεις ότι τα ιατρικά laser είναι η μόνη σου λύση, κάνεις λάθος! Γιατί σήμερα έχουμε εδώ μια σειρά αντιγήρανσης που τολμά να συγκρίνει τα αποτελέσματα της με αυτά που επιτυγχάνει το laser! Κράτησε σημειώσεις: η Revitalift LaserX3 της L’Oréal Paris είναι η 1η σειρά αντιγήρανσης που τόλμησε να συγκρίνει τα αποτελέσματα της με αυτά που επιτυγχάνει μια συνεδρία laser και έχει αποδείξει εξαιρετικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στην λείανση των ρυτίδων, την αναδόμηση της επιδερμίδας και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου. Μετά από την 1η εβδομάδα χρήσης δείχνει ήδη την επιδερμίδα ορατά νεότερη και ανανεωμένη και αυτό βέβαια συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί μετά τις 4 εβδομάδες. Δεν είναι τυχαίο που στην Ελλάδα είναι best seller προϊόν αντιγήρανσης της L’oreal Paris ενώ το 80% των γυναικών που την δοκίμασαν τη θεωρούν ως την καλύτερη αντιγηραντική φροντίδα που έχουν χρησιμοποιήσει.
Revitalift LaserX3: η ολοκληρωμένη σειρά και πώς τη χρησιμοποιείς!
Η ολοκληρωμένη σειρά Revitalift Laser X 3 της L’oreal Paris περιλαμβάνει κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, ορό αντιγήρανσης και κρέμα ματιών. Οι υφές είναι άκρως απολαυστικές, απορροφώνται άμεσα χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας παρά μόνο μεταξένια υφή και αίσθηση. Οι κρέμες και ο ορός έχουν και ένα πολύ ωραίο δροσερό απολαυστικό άρωμα ενώ η κρέμα ματιών είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε άμεσα να προσφέρει αίσθηση αναζωογόνησης γύρω από το βλέμμα.
Η σειρά που χρησιμοποιούμε τα προϊόντα είναι: αρχικά τον ορό σε καθαρή επιδερμίδα πρωί και βράδυ και από πάνω την κρέμα. Έχει σημασία να τονίσουμε πως ο ορός είναι το πιο δραστικό προϊόν καθώς έχει και την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε συστατικά. Δεν πρέπει να τον παραλείπουμε. Φοράμε την κρέμα ημέρας και νύχτας με κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω και πάνω (δείχνω με κινήσεις στο πρόσωπό μου). Δεν πρέπει να φοβόμαστε να αγγίξουμε την επιδερμίδα μας. Δεν ισχύει αυτό που λένε απαλές κινήσεις. Η επιδερμίδα έχει ανάγκη από τονωτικές κινήσεις όταν χρησιμοποιούμε μια κρέμα. Κρέμα ματιών από μέσα προς τα έξω δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία με ρυτίδες (πόδι της χήνας)
Όλη η σειρά αναζωογονεί και φρεσκάρει άμεσα την επιδερμίδα αλλά πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα αρχίζεις να βλέπεις από την 1η εβδομάδα χρήσης και μετά.

ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ!

Απώλεια όγκου: τι συμβαίνει στο πρόσωπό μας!

Με το πέρασμα του χρόνου η δομή των οστών, η τονικότητα των μυών, η μάζα λίπους, η σφριγηλότητα της επιδερμίδας και η πυκνότητα του δέρματος σταδιακά φθίνουν και εξαιτίας αυτής της διαδικασίας αντιμετωπίζουμε τελικά αυτό που περιγράφουμε ως «απώλεια όγκου».

Η λύση στο ιατρείο!

Η Νο1 θεραπεία γι’ αυτή την περίπτωση είναι τα ενέσιμα σκευάσματα με συστατικά που άμεσα γεμίζουν τις ρυτίδες και αποκαθιστούν τους φυσικούς όγκους στο πρόσωπο προσφέροντας πιο νεανική όψη. Και το πιο σημαντικό συστατικό που χρησιμοποιείται σήμερα σε αυτές τις θεραπείες, είναι το υαλουρονικό οξύ. Αποκαθιστά τον όγκο του προσώπου στα σημεία που έχουν χαθεί (ζυγωματικά, παρειές, κάτω από τα μάτια κλπ) επιτυγχάνοντας σημαντική ανόρθωση του προσώπου και του περιγράμματός του. Επίσης το υαλουρονικό οξύ μπορεί να περιορίσει ή και να εξαφανίσει τελείως ρυτίδες ενώ μπορεί να εγχυθεί ακόμη και σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας μαζί με άλλα θρεπτικά συστατικά και να της προσφέρει λάμψη και ζωντάνια.
Η L’Oréal Paris φέρνει το ιατρείο στο σπίτι σου!
Η L’Oréal Paris εμπνεύστηκε από τις δερματολογικές ενέσεις υαλουρονικού οξέος και δημιούργησε προϊόντα καθημερινής περιποίησης με μια πρωτοποριακή σύνθεση που ενσωματώνει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος μέχρι σήμερα, για δράση κατά των ρυτίδων και επαναφορά του όγκου στην επιδερμίδα του προσώπου. Πρόκειται για την Revitalift Filler μια σειρά που περιλαμβάνει μια κρέμα ημέρας και έναν ορό εντατικής δράσης. Εν ολίγοις, ο σύμμαχός σου στην απώλεια όγκου του προσώπου σου, ή αλλιώς, ο λόγος ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ!

Revitalift Filler από την L’Oréal Paris: πιο σφριγηλό πρόσωπο σε δύο βήματα!
Η επιθυμία σου για πιο σφριγηλό και νεανικό πρόσωπο βρίσκεται δύο βήματα μακριά!
ΒΗΜΑ 1: ξεκινάμε από τον ορό αναπλήρωσης Revitalift Filler της L’oreal Paris, ο οποίος είναι πολύ απαραίτητος για να δούμε ουσιαστική διαφορά στην επιδερμίδα μας. Αυτός ο ορός σε συσκευασία που μοιάζει με ένεση για να λειτουργεί πρακτικά είναι το πρώτο που πρέπει να απλώσουμε σε καθαρή επιδερμίδα πρωί και βράδυ. Τον βάζουμε είτε πάνω απευθείας στις ρυτίδες που μας απασχολούν είτε σε όλο το πρόσωπο και το περίγραμμα (αν αντιμετωπίζουμε και απώλεια όγκου). Έχει πολύ δροσερή και υπέροχη υφή που απορροφάται άμεσα και πρέπει να τονίσω ότι η περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ είναι διπλάσια από αυτή της κρέμας και 10πλάσια από οποιονδήποτε άλλον ορό κυκλοφορεί της L’Oréal Paris.

ΒΗΜΑ 2: Μετά τον ορό χρησιμοποιούμε την αντιγηραντική κρέμα ημέρας Revitalift Filler της L’Oréal Paris (μπορούμε να την βάλουμε και την νύχτα αν θέλουμε). Η κρέμα έχει επίσης πολύ απαλή υφή και απορροφάται χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Μια πρωτοποριακή σειρά σε μια εξαιρετικά καλαίσθητη και πολυτελή συσκευασία και σε προσιτή τιμή.

Αποτελέσματα από τις πρώτες 4 ώρες!
Ακολουθώντας τα παραπάνω δύο βήματα, τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες 4 ώρες μετά την 1η χρήση όπου το δέρμα φαίνεται πιο τονωμένο, πιο ενυδατωμένο απαλό και λαμπερό και μέρα με την μέρα που περνά συνεχώς βελτιώνονται για να φτάσουμε στις 4 εβδομάδες συνεχούς χρήσης και να έχουμε τα ουσιαστικά και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο ως προς την λείανση των ρυτίδων όσο και ως προς το «γέμισμα» στα σημεία με απώλεια όγκου. Και να τονίσω ότι τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα έχουν φανεί από την συνδυαστική χρήση των δύο προϊόντων.

Εσένα ποιες είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σου; Εντόπισέ τις και βρες τη λύση με ένα κλικ στο revitalift.lorealparis.gr. Ή αλλιώς… καν’το όπως οι stars!

Advertisement

And More