The Touch! Η νέα τάση του instagram για να βγαίνεις όμορφη στις selfie!

Ζούμε στην εποχή των selfie (σιγά το νέο!). Αυτό που συμβαίνει με τις selfie είναι εντυπωσιακό γιατί για κάτι τόσο απλό θα μπορούσες να γράψεις ένα ολόκληρο βιβλίο. Γιατί, εμείς οι γυναίκες ειδικά, κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε την τέλεια πόζα την οποία διαλέγουμε μετά από 50 λήψεις! Έτσι κατά καιρούς έχουμε εφεύρει το duck face (ευτυχώς, πέρασε!), το fish gape (εδώ μπορείς να μάθεις γι’αυτό) και τώρα ήρθε η σειρά του The Touch.

Αν είσαι αρκετά παρατηρητική θα έχεις εντοπίσει τελευταία πως τα μεγαλύτερα it girls του κόσμου αυτού (βλ. Gigi, Bella, Kylie, Kendall) ποζάρουν ακουμπώντας χαλαρά με το δάχτυλο ή την παλάμη τους κάποιο σημείο του προσώπου τους.

Λοιπόν, αυτή η πόζα που λέγεται The Touch δεν μας βγάζει απλώς κούκλες για έναν ανεξήγητο λόγο αλλά είναι και super πρακτική καθώς μπορείς να κρύψεις σπυράκι σε dt, να δείξεις το τέλειο μανικιούρ σου, τα βραχιόλια σου, τα δαχτυλίδια σου ή ότι.

Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει 10 selfie που αποδεικνύουν πως μιλάμε για την νέα μεγάλη τάση! Κάνε κλικ εδώ για να τις δεις κι έπειτα πόσταρε την δική σου selfie βάζοντας hashtag #thetouch και κάνοντας mention το TLIFE εδώ! Δεν θα χορταίνεις τα Like!

And More