Το απίστευτο πράγμα που μπορείς να κάνεις με το οδοντικό νήμα στο μακιγιάζ σου

Αν αγαπάς τα beauty hacks τότε αυτό θα μπει στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα αγαπημένα σου. Και αν αγαπάς τα beauty hacks που έχουν να κάνουν με το πώς να σχηματίσεις την τέλεια γραμμή eyeliner (τόση εξειδίκευση) ακόμη καλύτερα!

Η instagrammer Makeup by Sugar στο βίντεο που θα δεις παρακάτω χρησιμοποιεί το οδοντικό νήμα για να βάλει το eyeliner και το αποτέλεσμα είναι ε-ξαι-ρε-τι-κό. Και παρά το γεγονός ότι μου φαίνεται πιο εύκολο το να κάνω ακροβατικά στην Κηφισίας, το συγκεκριμένο hack α) τράβηξε την προσοχή μου β) λέω να το δοκιμάσω.

Αυτό που κάνει ουσιαστικά (λες και είναι κάτι απλό!) είναι να βάφει με eyeliner το οδοντικό νήμα και έπειτα να το ακουμπά σαν στάμπα πάνω στα μάτια της, όπως θα δεις καλύτερα και παρακάτω. Βεβαίως, υπάρχει ένα σημείο στο οποίο πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή. Η ίδια μας προειδοποιεί και λέει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για κανένα λόγο οδοντικό νήμα με γεύση μέντα. Ενώ σου χαρίζει super δροσερή αναπνοή και αυτό είναι τέλειο, όταν τοποθετηθεί κοντά στο μάτι κινδυνεύεις να δακρύσεις ή καλύτερα, να κλαις χωρίς σταματημό!

Πάτησε play παρακάτω…


Εν τω μεταξύ εδώ σου έχουμε πολύ πιο εύκολα tricks που μπορείς να κάνεις με το eyeliner! Όπως, να φτιάξεις ένα berry κραγιόν από eyeliner! Για να τα δεις όλα κάνε κλικ εδώ!

And More