Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.10.2015 | 16:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Το λάθος που κάνουμε όλες με τη μάσκαρα (αλλά δεν το ξέρει καμιά μας)!

Το λάθος που κάνουμε όλες με τη μάσκαρα (αλλά δεν το ξέρει καμιά μας)!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Σίγουρα δεν είμαι η μόνη που πίστευε ότι όταν βάζεις μάσκαρα πρέπει να δίνεις έμφαση στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν πιο σχιστά. Σωστά; Και σίγουρα δεν είμαι η μόνη που κάποιες φορές μπορεί να έβαζε μάσκαρα μόνο στις εξωτερικές βλεφαρίδες. Σωστά;

Να, όμως, που έφτασε η ώρα να ξεχάσεις όλα αυτά τα... σωστά γιατί υπάρχει ολοκαίνουρια θεωρία περί μάσκαρα. Η expert των βλεφαρίδων Sarah Maxwell συνάντησε την make up artist Monika Blunder και της αποκάλυψε μερικά πολύ βασικά μυστικά για τις βλεφαρίδες, τη μάσκαρα, τα τουφάκια βλεφαρίδων κουλουπού. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, της είπε ότι όταν βάζεις περισσότερη ποσότητα μάσκαρα στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας, οι βλεφαρίδες δεν μπορούν να την συγκρατήσουν κι έτσι τα μάτια φαίνονται πιο πεσμένα και μικρά. Τo trick είναι να τοποθετείς περισσότερο προϊόν στις βλεφαρίδες που βρίσκονται ακριβώς στο τόξο των φρυδιών για να δώσεις ανοδικότητα!

Δες το βίντεο με το 10λεπτο tutorial για τις βλεφαρίδες!STOP! Βάζεις τη μάσκαρά σου εντελώς λάθος! Δες εδώ όλα τα σωστά βήματα!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10