Το μακιγιάζ του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν! Με αυτό το look δεν περνάς απαρατήρητη!

Είμαστε στην τελική ευθεία για το ρεβεγιόν. Το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη βρει τι θα φορέσεις (αν όχι τσέκαρε εδώ πέντε super γιορτινά σύνολα που σου προτείνει η μόδα), έχεις καταλήξει πως θα φορέσεις και σκουλαρίκια και θα κάνεις τα μαλλιά σου κάπως όπως σου δείξαμε εδώ και ήρθε η ώρα να κάνουμε focus στο μακιγιάζ!

‘Εχουμε και λέμε, λοιπόν: για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θέλεις κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό, πολύ λαμπερό και άλλο τόσο glam! Θέλεις κάτι που δεν μπορείς εύκολα να κάνεις τον υπόλοιπο χρόνο (τόσο ξεχωριστό) και που θα τραβήξει όλα τα φώτα πάνω σου!

Το 2016 ήταν η χρονιά του glitter! Και το ρεβεγιόν που θα αποχωρίσεις το 2016 είναι η καλύτερη αφορμή να υιοθετήσεις το glitter αυτό στα χείλη σου!

Την αρχή έκανε η Pat McGrath στο show του Versace, στην πορεία είδαμε μια στρατιά από μοντέλα να πειραματίζονται με αυτό το μακιγιάζ και τώρα ο αγαπημένος μας beauty expert Γιώργος Μαράσκας μας δείχνει δύο διαφορετικούς τρόπους να το υιοθετήσουμε, στην κόκκινη αλλά και στην ασημένια εκδοχή του!

Για να δεις τα βήματα για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν που θα σε κάνει πρωταγωνίστρια και της νέας χρονιάς κάνε κλικ εδώ!


And More