Το μυστικό ομορφιάς αυτού του μοντέλου για τέλεια επιδερμίδα είναι ο… φούρνος μικροκυμάτων!

Λέγεται Gal Gadot είναι μοντέλο και ηθοποιός από το Ισραήλ και πρέπει να συγκρατήσεις το όνομά της. Λέγεται G-a-l G-a-d-o-t!

Ίσως να την γνωρίζεις από το Fast & Furious αλλά θα την ακούς ξανά και ξανά στο εξής γιατί πρόκειται να υποδυθεί την Wonder Woman του χρόνου, ενώ στον κόσμο της ομορφιάς έκανε φέτος το ντεμπούτο της ως το κεντρικό πρόσωπο του ολοκαίνουριου αρώματος Gucci Bamboo (διάβασε εδώ το review για το άρωμα! Το μυρίσαμε!)

H Gal Gadot, λοιπόν, μίλησε στο Byrdie και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα πολύ περίεργο tip ομορφιάς από αυτά που μας αρέσει πολύ να ακούμε- κάνουμε!

Να τι είπε: “Όταν δουλεύω ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι για να αφαιρέσω όλο αυτό το βαρύ make up από το πρόσωπό μου! Και συνήθως το κάνω με το La Mer Cleansing Oil. Και αν θέλω να περιποιηθώ πραγματικά την επιδερμίδα μου θα βάλω στο φούρνο μικροκυμάτων μια πετσέτα για μερικά δευτερόλεπτα και μετά θα βγάλω το μακιγιάζ με το λάδι προσώπου και την ζεστή πετσέτα. Τέλος, θα πλύνω το πρόσωπό μου. Και αν βάλεις και λίγο αιθέριο έλαιο λεβάντας στην πετσέτα θα είναι ό,τι καλύτερο για την επιδερμίδα σου!”.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το tip; Γενικά η λογική της ζεστής πετσέτας στο πρόσωπο δεν είναι κάτι καινούριο! Σε χαλαρώνει, οι πόροι ανοίγουν και η επιδερμίδα σου είναι έτοιμη να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά της κρέμας που θα απλώσεις μετά!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:
Εσύ ξέρεις τους 10 βασικούς κανόνες καθαρισμού προσώπου; Διάβασέ τους εδώ!

And More