Το νέο sexy! 6 ολόφρεσκα μακιγιάζ που είναι sexy με έναν… άλλο τρόπο

Ο καιρός που sexy θεωρούνταν το βαθύ ντεκολτέ με την κοντή φούστα και το smokey μακιγιάζ στα μάτια έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αν και (αν θες την γνώμη μου!) αυτό κινούνταν πάντα στην λεπτή γραμμή ανάμεσα στο sexy και το… κιτς. Το νέο sexy, λοιπόν, είναι sexy με έναν πιο αθώο τρόπο. Τα ροδαλά μάγουλα που σου δίνουν αυτή την αίσθηση της υγείας είναι sexy. Όπως, επίσης, sexy είναι τα ελαφρώς κόκκινα χείλη, όχι αυτά με το απόλυτα οριοθετημένο περίγραμμα, αλλά αυτά που δημιουργούν συνειρμούς με τρυφερά φιλιά.

Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει έξι beauty looks από τα ανοιξιάτικα catwalks για να κάνεις όλη αυτή την θεωρία εικόνα. Και αφού την κάνεις εικόνα να προχωρήσεις και στην πράξη!

Bloody χείλη

Στον οίκο Creatures of Comfort είδαμε τα ροζ μάγουλα να σετάρονται με κόκκινα χείλη. Για να δημιουργήσεις το look το προϊόν- κλειδί είναι ένα κραγιόν ημιδιάφανο και super ενυδατικό και όχι ένα ματ, κόκκινο κραγιόν που θα στερήσει από το πρόσωπό σου την γυαλάδα και την αθωότητα. Η απόχρωση Fathom από τα ολοκαίνουργια lip balm του Tom Ford είναι η ιδανική. Και ένα tip: τοποθέτησε στο δάχτυλό σου concealer και ταμπόναρέ το περιμετρικά των χειλιών σου για να δώσεις ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο τελικό αποτέλεσμα.

Smudged: το νέο smokey

Ας σε πάω πίσω, εκεί γύρω στο 2000 που κάναμε smokey βάζοντας μολύβι περιμετρικά του ματιού και από επάνω μαύρη ματ σκιά. Λοιπόν, το συγκεκριμένο look είναι τόσο παλιακό όσο και το… 2000. Η ερώτηση, όμως, είναι: και με τι αντικαθιστούμε ένα από τα πιο sexy μακιγιάζ από καταβολής makeup; Την προσοχή σου: το smudged είναι το νέο smokey και γίνεται με μια κρεμώδη μαύρη σκιά όπως η Aqua Black από τα Sephora (€26.10) που δίνει αυτή την wet αίσθηση στα μάτια σου. Και ειδικά αν σετάρεις αυτό το μακιγιάζ με ένα wet hair look θα έχεις απογειώσει το sexy look σου και χωρίς να θεωρείται last decade!

Λευκή σκιά

Στον αντίποδα των smudged ματιών με την υγρή μαύρη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο υπάρχει η λευκή σκιά η οποία τοποθετείται κατά μήκος της ρίζας του κάτω βλεφάρου. Και το συγκεκριμένο makeup είναι και πολύ εύκολο να το υιοθετήσεις: απλώς παίρνεις μια λευκή σκιά, βρέχεις το πινέλο σου και τοποθετείς σύρριζα στο κάτω βλέφαρο. Όσο για τη σκιά, η Atlas 33C της Beauty is Life (€24.70) από την Make Me Up θα σου εξασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα.

Matchy- matchy ροζ

Το φυσικό αναψοκοκκίνισμα για το οποίο διάβασες παραπάνω είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις εδώ και που μας έδειξε ο οίκος Leonard για την άνοιξη- καλοκαίρι του ’17. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς ένα πολυχρηστικό προϊόν που μπορείς να απλώσεις στα μάγουλά σου ως ρουζ και ταμποναριστά στα χείλη σου για να τα χρωματίσεις. Όσον αφορά την σωστή απόχρωση, το αθώο sexiness βρίσκει το τέλειο άλλο του μισό στο ροζ. Must have προϊόν το Lip & Cheek Bloom του οίκου Burberry στην απόχρωση Rose.

Golden smokey

Το χρυσό συνδέεται με την πολυτέλεια αλλά μπορεί να γίνει και πολύ sexy αν το θες. Πώς; Άπλωσε μια χρυσή υγρή σκιά κατά μήκος του κινητό βλεφάρου, πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα σφιχτό, ψηλό ponytail και σέταρέ το όλο με ένα μαύρο total look. Η Crystal 511 της Elegant (€22.93) από την Make Me Up είναι ο σύμμαχός σου για glam & sexy βλέμμα.

Eyeliner

Last but not least: το μαύρο μολύβι τοποθετημένο στο εσωτερικό του ματιού (waterline) μπορεί να κάνει τα μάτια σου ακαταμάχητα sexy. Ένα κόλπο είναι να απλώσεις kajal εσωτερικά (δοκίμασε το Master Kajal της Maybelline New York, €3.60) και να κλείσεις σφιχτά τα μάτια σου. Το χρώμα θα απλωθεί πάνω και κάτω εσωτερικά και θα δώσει αυτό το πολύ μυστηριώδες- σχεδόν μουντζουρωμένο αποτέλεσμα!

Read More

And More