Το no 1 λάθος που κάνουμε όταν βάφουμε το φρύδια μας (σύμφωνα με τον make up artist της Kylie Jenner)!

Μια άλλη μέρα ένα άλλο νέο που αφορά στην Kylie Jenner (με έναν τρόπο). Ο προσωπικός της make up artist και κολλητός, Jordyn Woods έδωσε κάποιες συμβουλές στο αμερικάνικο Glamour σε ό,τι αφορά τα φρύδια και αποκάλυψε εκείνο το ένα λάθος που 9 στις 10 γυναίκες κάνουμε λάθος (η μια δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα!).

Να, λοιπόν, τι είπε: “Η λογική είναι να γεμίζουμε τα κενά στα φρύδια και όχι όλο το φρύδι!” και αυτό είναι το no 1 λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. “Αυτό που κάνω εγώ είναι να χτενίζω ανοδικά τα φρύδια και όπου εντοπίζω ένα κενό να το βάφω. Αλλά δεν θα βάψω ποτέ ολόκληρο το φρύδι γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ ψεύτικο σε αυτή την περίπτωση!”, είπε.

Επίσης, ένα άλλο tip που εφαρμόζει ο Jordyn Woods είναι πως ξεκινάει το μακιγιάζ από το φρύδι και συγκεκριμένα από το ψηλότερο σημείο (aka τόξο) του φρυδιού. Κι ένα τελευταίο: για να αναδείξει τα φρύδια χρησιμοποιεί ένα φλατ πινέλο και ένα concealer το οποίο απλώνει περιμετρικά του φρυδιού και το αποτέλεσμα είναι να δείχνουν ακόμη πιο τονισμένα.
Μια ερώτηση: εσύ όταν βάφεις τα φρύδια σου γεμίζεις τοπικά τα κενά ή το βάφεις όλο; Απάντησε στο poll παρακάτω!

Και από την θεωρία στην πράξη…

Κάνε κλικ εδώ και μάθε πώς να βγάζεις και να βάφεις τα φρύδια σου σωστά!

And More