Το πιο έξυπνο trick που ακούσαμε ποτέ για να φορέσεις το καφέ κραγιόν σωστά!

Το καφέ κραγιόν των 90’s είναι τόσο τεράστια τάση που κάθε μέρα κι ένας make up artist έχει να δώσει μια beauty συμβουλή γι’αυτό ή/και βλέπουμε κάποια διάσημη να φωτογραφίζεται με αυτό! Και δεν θα μιλήσω για οοοοοολη αυτή την πλύση εγκεφάλου που σου (και μου ακόμη!) έχει γίνει, αλλά να, όντως το καφέ κραγιόν έχει τεράστιο ενδιαφέρον και μόνο αν το φορέσεις θα καταλάβεις τι έχανες!

Στα πρακτικά, τώρα: ο make up artist της Joan Smalls, Sir John, εφάρμοσε στο top model ένα φανταστικό tip και το μοιράστηκε μαζί μας!

Το καφέ κραγιόν που βλέπεις να φοράει παραπάνω στην πραγματικότητα δεν είναι κραγιόν αλλά ένα σκούρο foundation με το οποίο της έκανε τα κοψίματα και το πιθανότερο είναι αυτό το foundation να ήταν και σε μορφή στικ ώστε να μπορεί να της το βάλει πιο εύκολα!

/

“Κάναμε το περίγραμμα με μολύβι έπειτα βάλαμε το σκούρο foundation με το οποίο της έκανα τα κοψίματα στο πρόσωπο, ταμπόναρα από πάνω με λίγη πούδρα και αυτό ήταν!”, είπε και συμπλήρωσε: “Το καφέ κραγιόν είναι τέλειο αλλά δεν πρέπει να είναι πιο σκούρο από 3-4 τόνους σε σχέση με το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σου γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι πολύ gothic! Αν τώρα, έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ένα πολύ καλό tip είναι να βάλεις από πάνω ένα touch ροζ κραγιόν!”.

Κι έχοντας κάνει διατριβή στο θέμα καφέ κραγιόν των 90’s αυτό ήταν ένα από τα πιο χρήσιμα και πρακτικά tips που διάβασα τελευταία! Για την δική σου… διατριβή στο task καφέ κραγιόν:
Δες εδώ ποιες διάσημες το έχουν φορέσει μέχρι αυτή τη στιγμή!
Δες εδώ πώς θα το φορέσεις σωστά για να μην δείχνει πολύ 90’s
Τσέκαρε εδώ τα αγαπημένα μας καφέ κραγιόν της αγοράς!
– Ήξερες ότι το καφέ κραγιόν είναι το signature χρώμα της Kylie Jenner; Δες εδώ πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ της βήμα- βήμα!

Read More

And More