Το trick μακιγιάζ που εφαρμόζει ο Άγγελος της Victoria Secret! Θα θέλεις να το κάνεις μόλις το μάθεις!

Οι Άγγελοι της Victoria Secret είναι μεταξύ άλλων γνωστοί γι’αυτές τις πολύ φρέσκες, ροδαλές, I-woke-up-like-this επιδερμίδες. Και όταν κάποιος από τους Αγγέλους αυτούς αποφασίζει να ανοίξει τα beauty χαρτιά του και να μας αποκαλύψει μυστικά ομορφιάς που έμαθε στα shows και που εφαρμόζει στην καθημερινότητά του, είμαστε όλο αυτιά!

Η Lindsay Ellingson, λοιπόν, ανέβασε στο :QVC καναδυό μυστικά ομορφιάς που ήδη ξεκίνησα να κοπιάρω! “Προς έκπληξη μου ο make up artist άπλωσε στα μάγουλά μας κραγιόν και το έσβησε με τα δάχτυλά του. Έπειτα, πέρασε από πάνω foundation για να μειώσει την ένταση του χρώματος και να το κάνει να δείχνει πιο φυσικό”.

Όσον αφορά το foundation, η Lindsay μας έδωσε κι ένα δεύτερο tip ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει πιο fresh ακι φυσικό: ¨Χρησιμοποίησε ένα foundation σε μορφή στικ και σχημάτισε ένα V που να ξεκινάει από την εσωτερική γωνία, να κατεβαίνει στο μάγουλο και να καταλήγει στην εξωτερική γωνία του ματιού. Έπειτα, σβήσε με τα δάχτυλά σου!”.

Το tip είναι φανταστικό και όπως σου είπα έχω αρχίσει ήδη να το εφαρμόζω! Αν το ακολουθήσεις (ή μάλλον ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ) και να επιλέξεις ένα κραγιόν που να έχει αρκετά ενυδατική και shiny υφή ώστε να γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου και να μπορείς να το σβήσεις ευκολότερα. Και μην ξεχνάς: σβήνουμε πάντα προς τα πάνω! Δίνει την αίσθηση ενός lifting!

And More