Τρία πολύ περίεργα πράγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως primer (αν το θες)!

Τα primer είναι πλέον big thing στην ομορφιά. Τιιιιι; Δεν ξέρεις τι είναι το primer; Εν τάχει: πρόκειται για ένα διάφανο ή πράσινο ή πορτοκαλί προϊόν που μπαίνει μετά την ενυδατική σου και πριν το foundation, κάνει το μακιγιάζ σου να κρατήσει πιο πολύ και απορροφά τη λιπαρότητα.

Άρα: αν θες το μακιγιάζ σου να κρατήσε πρέπει να επενδύσεις σε ένα primer. Αν, πάλι, δεν έχεις να επενδύσεις ή αν είσαι από αυτές που δεν φοβούνται τους πειραματισμούς, δες παρακάτω τρία τρελά πράγματα που μπορείς να χρησιμιποιήσεις ως primer σύμφωνα με τις beauty vloggers!

1. Αποσμητικό
Είτε το πιστεύεις είτε όχι είναι κοινό μυστικό κάποιων celebrities make up artist να χρησιμοποιούν αποσμητικό χωρίς άρωμα στα πρόσωπα των celebs για να κρατήσει το μακιγιάζ τους.



2. Λιπαντικό

Yeap! Είναι τόσο αηδιαστικό όσο ακούγεται αλλά από την στιγμή που το δοκίμασε η Huda Kattan δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια!



3. After shave balsam της Nivea

Η γλυκερίνη που περιέχει λειτουργεί ως το τέλειο σταθεροποιητικό του μακιγιάζ. Βεβαιώσου μόνο ότι δεν θα σε τσακώσει ο φίλος σου να σε πιάσει στα πράσα να του κλέβεις το αγαπημένο του προϊόν!

And More