Πώς να κάνεις το αόρατο μακιγιάζ που λατρεύουν οι stars! Plus: δες τις και αμακιγιάριστες!

Χαζεύοντας τις σελίδες του TLIFE και των περιοδικών πέφτεις πάνω σε πρόσωπα αψεγάδιαστα, όμορφα και λαμπερά! Είναι οι stars τις οποίες θαυμάζεις και σίγουρα θα έχει υπάρξει αυτή η στιχομυθία ανάμεσα σε εσένα και τις φίλες σου “Κοίτα πόσο κούκλα είναι! Η επιδερμίδα της είναι τόσο λαμπερή και είναι αμακιγιάριστη!”….

Surprise! Surprise! Κάποιες είναι όντως αμακιγιάριστες, κάποιες όμως κρύβουν καλά ένα beauty μυστικό που τις τελευταίες σεζόν το έχουμε δει να αποθεώνεται στα catwalks ξανά και ξανά! Λέγεται αόρατο μακιγιάζ και είναι αυτό που κάνει τις stars επίκεντρο θαυμασμού και συζήτησης ανάμεσα στις γυναικοπαρέες!

Δεν είναι απλά μια ακόμη τάση! Είναι το στιλ που χαρακτηρίζει τα 10’s!
Στα 80’s είχαμε τα έντονα μάτια, χείλη και ζυγωματικά. Στα 90’s υπήρχε η τάση των φλούο αποχρώσεων! Την δεκαετία που διανύουμε είναι το βαμμένο- άβαφο, το αόρατο μακιγιάζ, το The No Make Up Make Up ή… η τάση που αποθεώνουν οι ξένες stars όπως Gisele, Scarlett Johansson, Madonna, Jessica Alba και το επιλέγουν ακόμη και για τις red carpet εμφανίσεις τους! Στην Ελλάδα οι διάσημες που το λατρεύουν είναι η Τζένη Μπαλατσινού, η Βίκυ Καγιά, η Κάτια Ζυγούλη και η Δούκισσα Νομικού και το κάνουν με τεράστια επιτυχία. Στα catwalks για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011 το είδαμε στον Calvin Klein (είναι ο μετρ του αόρατου μακιγιάζ!), στην Stella Mc Cartney και στον Salvatore Ferragamo!
Θα μπορούσα να σου μιλάω για ώρες για αυτή την τάση, όμως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις! Δες λοιπόν, παρακάτω α) τις stars με… No Make Up β) τις stars με το… No Make Up Make Up και τον διάσημο make up artist Γρηγόρη Πυρπύλη να κάνει step by step το συγκεκριμένο look!
Κι ένα extra hint: στο έχουμε πει πολλές φορές! Τα αγόρια λατρεύουν το φυσικό μακιγιάζ γιατί ένα πρόσωπο με τόνους make up τους κάνει να είναι διστακτικοί για το τι μπορεί να κρύβεται από κάτω. Αυτή, λοιπόν, είναι η ευκαιρία σου να τον εντυπωσιάσεις (με τις beauty συμβουλές του Γρηγόρη τα κατάφερα ήδη!).

Οι stars χωρίς μακιγιάζ…

Οι stars με το Αόρατο Μακιγιάζ!

Τώρα κάνε κλικ εδώ και δες βήμα- βήμα πώς μπορείς να κάνεις κι εσύ το αόρατο μακιγιάζ!

Read More

And More