Σου βρήκαμε την τέλεια αντηλιακή προσώπου (και παίρνεις και δώρο)!

Σε έναν ιδανικό beauty κόσμο οι γυναίκες δεν θα έπεφταν ποτέ μα ποτέ μα ποτέ αμακιγιάριστες για ύπνο. Και σε έναν ιδανικό beauty κόσμο θα φορούσαν αντηλιακή Χειμώνα- Καλοκαίρι και όχι μόνο όταν πηγαίνουν στην θάλασσα.

Ok! Ok! Ξέρω πως ο beauty κόσμος που ζούμε δεν είναι ιδανικός και χρειάζεται να σου υπενθυμίζω κάθε φορά πόσο καταστροφικός είναι ο ήλιος για να μπεις στην διαδικασία να αγοράσεις αντηλιακή προσώπου την οποία θα φοράς κάθε μέρα. Και παρά τον μη ιδανικό beauty κόσμο, σου βρήκα την ιδανική αντηλιακή (και παίρνεις και δώρο)!

/

Η αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου Bepanthol® με δείκτη προστασίας 30 για υψηλή προστασία από τον ήλιο περιέχει προβιταμίνη Β5 και άλλα ενυδατικά συστατικά που βοηθούν την ενυδάτωση του δέρματος και το προστατεύουν από την αφυδάτωση. Επίσης περιέχει βιταμίνη Ε η οποία προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, μία από τις γνωστές αιτίες πρόωρης γήρανσης. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι κάθεται πολύ ωραία στην επιδερμίδα χωρίς να την βαραίνει, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες δεν φορούν αντηλιακή επειδή ακριβώς δεν αντέχουν αυτή την πολύ βαριά αίσθηση.

Και υπάρχει και ένα ακόμη σημαντικό: με την αγορά της αντηλιακής Bepanthol παίρνεις δώρο το αφρόλουτρο Bepanthol σε κανονικό μέγεθος!

Last chance info: η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

And More