Τι πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην τσάντα σου για να είσαι κούκλα στο κρύο!

Για τις χαμηλές θερμοκρασίες έχουμε ήδη πει πολλά! Όσο, όμως, κι αν είμαι πιστή στις συμβουλές των δερματολόγων πάντα κάνω το ίδιο λάθος: βγαίνοντας από το σπίτι από την τσάντα μου απουσιάζουν κάποια βασικά προϊόντα ομορφιάς που θα με απαλλάξουν από την αίσθηση τραβήγματος και την ξηρότητα εδώ και τώρα!

Γι’ αυτό, λοιπόν, ετοίμασα μια beauty λίστα με όλα τα must have προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχουμε πάντα στην τσάντα μας προτού κλείσουμε την πόρτα πίσω μας. Αν σήμερα βγεις για shopping ή συναντήσεις τις φίλες σου για μεσημεριανό καφέ τσέκαρε ότι έχεις πάρει μαζί σου…

1. Lip balm
Τα χείλη μας είναι το πρώτο σημείο που βάλλεται από το κρύο. Δεν αρκεί, όμως, να έχεις απλώσει lip balm πριν φύγεις από το σπίτι σου. Θα πρέπει να βάλεις κι ένα στην τσάντα σου έτσι ώστε να τα ενυδατώνεις και κατά την διάρκεια της ημέρας. Συγκεντρώσαμε εδώ όλα τα απαραίτητα tips για να αποκτήσεις χείλη για φίλημα! Μάθε ποια είναι!

2. Κρέμα χεριών
Χέρια που σκάνε; Είναι συχνό φαινόμενο! Προστάτευσέ τα με γάντια όμως πριν τα φορέσεις άπλωσε στα χέρια σου μια γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικής κρέμας. Και κάτι ακόμη σημαντικό: κάθε φορά που πλένεις τα χέρια σου βγάλε από την τσάντα σου την ενυδατική σου και άπλωσε με απαλές κινήσεις μασάζ.
Extra: Δες εδώ μερικά ακόμη καταπραϋντικά tips για πραγματικά σκασμένα χέρια.

3. Ενυδατική προσώπου
Μια πλούσια ενυδατική προσώπου, ανάλογα πάντα και με τον τύπο του δέρματός σου (δες εδώ πώς θα διαλέξεις την τέλεια ενυδατική!) είναι must have για την τσάντα σου ώστε να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου κατά την διάρκεια της ημέρας. Προσοχή όμως: αν φοράς make up, η ενυδατική που μπορεί να φορέσεις από πάνω απλώς θα σε ανακουφίσει από την αίσθηση τραβήγματος!

4. Και τα μαλλιά ταλαιπωρούνται!
Εικόνες από καλοκαίρι: εσύ στην παραλία να απλώνεις αντηλιακό στα μαλλιά σου και μετά να χτενίζεις. Τι θέλω να πώ; Δεν είναι μόνο η επιδερμίδα μας που ταλαιπωρείται από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι και τα μαλλιά μας! Για να τους δώσεις την τροφή που τους χρειάζεται και να τα βοηθήσεις να ξεπλεχτούν μετά από μια βόλτα σου στα… ανεμοδαρμένα ύψη, κράτησε χώρο στην τσάντα σου για ένα leave in conditioner ή ένα spray θρέψης για τα μαλλιά σου. Plus: δίνουν υπέροχο άρωμα σαν να λούστηκες μόλις!

And More