Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά τα χρωματιστά μολύβια ματιών!

Τα χρωματιστά μολύβια είναι ένα task που όλες φοβόμαστε γιατί δεν ξέρουμε πώς να τα χειριστούμε. Σκέψου το: όλες μας έχουμε ένα μαύρο μολύβι στο νεσεσέρ μας αλλά μόνο οι μισές από εμάς (μιλώ με αισιοδοξία!) έχουμε προσθέσει χρώμα.

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να βάλεις χρώμα στα μάτια σου και μάλιστα να δείχνεις όμορφη, ενημερωμένη και όχι υπερβολική! Ο τρόπος αυτός είναι να συνδυάσεις μαύρο μολύβι στο κινητό βλέφαρο και χρωματιστό στην ρίζα του κάτω βλεφάρου. Ή ακόμη και να περιορίσεις το χρώμα μόνο στο κάτω βλέφαρο και να αφήσεις το κινητό γυμνό!

Στο τέλος αυτού του άρθρου θα βρεις το how to. Πριν, όμως, από αυτό σου έχουμε μερικά από τα αγαπημένα μας χρωματιστά μολύβια για κάθε budget και… χρωματική διάθεση! Και τα περισσότερα από αυτά είναι ανοιξιάτικες αφίξεις!

Αδιάβροχο μολύβι ματιών, Stylo Yeux Waterproof in Grenat, απόχρωση velvety wine από την ανοιξιάτικη συλλογή Harmonie de Printemps της Chanel. Τιμή: €29.00

Μολύβι ματιών Quickliner for Eyes Intense της Clinique, απόχρωση Intense Plum. Τιμή: €19.90

Χοντρό μολύβι ματιών Pure Color Intense Kajal Eyeliner από την ανοιξιάτικη συλλογή της Estee Lauder, Topaz. Αγαπημένη απόχρωση η Dramatic Teal.

Μολύβι ματιών Pearlglide Intense EyeLiner, απόχρωση Undercurrent από την MAC. Τιμή: €17.00

Max Factor Liquid Effect Pencil Eye Liner, απόχρωση Green Glow. Τιμή: €12.32

Για να δεις πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χρωματιστά μολύβια, κάνε κλικ εδώ!

And More