Cosmetic Dermaroller! Βρήκαμε τι κάνει η Angelina πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί!

Είναι μακράν από τις πιο όμορφες Hollywood stars. Αν ζητούσες την γνώμη μου, θα περιοριζόμουν στο “η πιο όμορφη star του Hollywood”. Και μπορεί να μην έχουμε ευλογηθεί όλες με τα γεμάτα χείλη της ή τα πλούσια μαλλιά της αλλά ναι, πλέον μπορούμε να πάμε ένα βήμα πιο κοντά στην αλαβάστρινη επιδερμίδα της!

Στην τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για το φεστιβάλ των Καννών ήταν απλά υ-πέ-ρο-χη! Χωρίς βαρύ μακιγιάζ, χωρίς τόνους make up… εξάλλου, η Angelina Jolie δεν έχει τίποτα να κρύψει. Και όχι, η λάμψη της επιδερμίδας της που βλέπεις σε αυτή την photo δεν οφείλεται σε highlighters ή πούδρες λάμψης, τουλάχιστον όχι αποκλειστικά! Λέγεται Cosmetic Dermaroller, είναι ένα gadget ομορφιάς που αγαπούν πολλές stars του εξωτερικού και πλέον το βρίσκουμε και στην Ελλάδα! Θέλεις λεπτομέρειες; Ρώτησα κι έμαθα!

Ήξερες ότι…
… Τα καλλυντικά συστατικά που εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα μας, δεν απορροφώνται καλά, καθώς το δέρμα μας είναι ουσιαστικά αδιαπέραστο ακόμα και για τα μικροσκοπικά μόρια του νερού; Μήπως επίσης γνώριζες ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων του δέρματος, όπως για παράδειγμα το Laser ή η δερμοαπόξεση, ενώ προσπαθούν να αναπλάσουν και να ανανεώσουν πολλές φορές, την επιδερμίδα, μακροπρόθεσμα λεπταίνουν το δέρμα; Και κάπου εδώ έρχεται το Cosmetic Dermaroller.

Τι κάνει το Cosmetic Dermaroller;
Πρόκειται για ένα gadget ομορφιάς το οποίο αυξάνει την δυνατότητα απορρόφησης των καλλυντικών ουσιών από το δέρμα και ταυτόχρονα μέσω αυτής της αύξησης της διείσδυσης των συστατικών, πραγματοποιείται άμεση μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών ενώ ενισχύεται η σφριγηλότητα του δέρματος. Επιπλέον, ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, ουσίες του δέρματός μας στις οποίες οφείλεται η σφριγηλότητά του. Έτσι, πετυχαίνουμε πιο διάφανο και λαμπερό δέρμα ενώ αντιμετωπίζεται η θαμπή όψη και τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Ποιοι διάσημοι το χρησιμοποιούν;
Εκτός από την Angelina, στη λίστα με τους stars που αγαπούν το Cosmetic Dermaroller είναι ο Bradt Pitt (ναι, ναι!), η Jennifer Aniston (ειρωνία;) και η Cameron Diaz.

Που μπορώ να το βρω;
Aποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα αυθεντικά Dermaroller στην Ελλάδα είναι η εταιρία Dermamed και κοστίζει €89 (το ΦΠΑ δεν είναι υπολογισμένο στην τιμή).

Τι πρέπει να προσέξω;
Το Cosmetic Dermaroller μπορείς να το χρησιμοποιείς 2-3 φορές την εβδομάδα, ωστόσο είναι απαγορευτικό να χρησιμοποιείται σε δέρματα με ενεργό ακμή, πάνω σε ελιές, σε πρόσφατο έγκαυμα αλλά και από εγκύους. Κι ένα ακόμη don’t: δεν το δανείζεις σε κανένα!

Και πώς το χρησιμοποιώ;
Μετά τον καθαρισμό και αφού έχεις απλώσει το serum σου κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Χρειάζεσαι περισσότερα info; Δες το παρακάτω βίντεο!

And More