Έχεις ραντεβού; Αυτό είναι το sexy μακιγιάζ που πρέπει να κάνεις!

Τα καλοκαιρινά ραντεβού θέλουν sexy attitude και super sexy μακιγιάζ! Σε περίπτωση που έχεις date απόψε αυτό ακριβώς θα κάνεις! Και δεν αναφέρομαι μόνο σε εκείνες που έχουν first date, αλλά σε όλα εκείνα τα κορίτσια που ετοιμάζονται για καλοκαιρινή έξοδο και θέλουν να νιώθουν όμορφες και ποθητές.

Παρακάτω σου έχουμε το how to για το date night make up από την make up artist Θεοδώρα Φωτιάδου. Πριν από αυτό, όμως, δες τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτό το look.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/29_6/go_sexy.jpg

Για τα μάτια:
– Σχημάτισε το περίγραμμα των ματιών σου με ένα μολύβι σε γλυκό καφέ τόνο. Το μαύρο δείχνει πολύ σκληρό για την εποχή. Πολύ καλό είναι το Liquid Effect Pencil in Brown Blaze από την Max Factor (€12.32). Στην πίσω όψη θα βρεις και σφουγγαράκι για να κάνεις τα σωστά σβησίματα.
– Θα χρειαστείς μια παλέτα με σκιές στους τόνους του καφέ. Την πιο ανοιχτή χρυσή θα την χρησιμοποιήσεις στην εσωτερική γωνία του ματιού για να δώσεις λάμψη και ξεκούραστη όψη και την σκούρα στην εξωτερική γωνία για να δώσεις catty effect. Τριπλή παλέτα Perfect Harmony Eyes, απόχρωση no100, All Time Browns από την Seventeen.

Για τα μάγουλα:
Επίλεξε ένα χρώμα σε peachy τόνο. Ενισχύει την ηλιοκαμμένη σου όψη και ταιριάζει εξίσου σε ξανθιές και μελαχρινές. Ρουζ Down Boy, The Balm Cosmetics (€17.00).

Για τα χείλη:
Αν και αυτό το μακιγιάζ ταιριάζει με όλα τα χρώματα στα χείλη, ένα κοραλί κραγιόν θα δώσει φως στο πρόσωπό σου και θα προσθέσει ζωηράδα. Κραγιόν Rouge Coco Shine απόχρωση Calypso, Chanel (€33.90).

Πώς να κάνεις το date night make up
Για να δεις πώς ακριβώς μπορείς να κάνεις αυτό το μακιγιάζ, κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More