I’m telling you! Αν δεν δοκιμάσεις τα ρουζ Elegant καλύτερα να μην φοράς καθόλου!

Η Kate Bosworth έχει τα πιο ωραία ζυγωματικά του Hollywood! ΄Η καλύτερα, η Kate Bosworth χρησιμοποιεί τα πιο τέλεια ρουζ, εκείνα που θα κάνουν τα μάγουλά της να δείχνουν όσο πρέπει ροδαλά, θα ανασηκώσουν τα ζυγωματικά της και θα την κάνουν να δείχνει πολλά χρόνια νεότερη!

Μερικές photo θα επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά μου…

Όπως σου έχω ξαναπεί, στο γραφείο του TLIFE φτάνουν συνεχώς προϊόντα προς… τεστάρισμα! Και την περασμένη εβδομάδα ήρθε εκείνο το μαγικό κουτάκι με αυτά τα ρουζ της Elegant! Και αν δεν ντρεπόμουν να ποζάρω θα ανέβαζα δικές μου photo δίπλα από αυτές της Kate Bosworth για να δεις τελικά ότι το ρουζ είναι αυτό που σου δίνει το sexy αποτέλεσμα των ζυγωματικών!

Και τώρα ας σε συστήσω στην νέα μου αγάπη…

Από αριστερά:
– BIG FLOWER BLUSH! Δεν είναι μόνο η… σκαλιστή έκπληξη που με περίμενε όταν άνοιξα την συσκευασία όσο και το ίδιο το αποτέλεσμα που αφήνει στα ζυγωματικά σου! Το αποτέλεσμα που αφήνει στα μάγουλα είναι τρισδιάστατο! Τελικά, το σκαλιστό τριαντάφυλλο μπορεί να μην είναι τυχαίο!

– LES DANTELES BLUSH! Ρουζ σε διπλές και τριπλές ανάγλυφες “δαντελένιες” αποχρώσεις,ντύνουν την επιδερμίδα με αποχρώσεις του ροζ,καφέ,σάπιο μήλο,κοραλί,τερακότα.Οι αποχρώσεις χρησιμοποιούνται ξεχωριστά ή αναμειγνύονται.

– CRETERE HIGHLIGHTER / BLUSH! Μοναδικό προϊόν που συνδυάζει ρουζ και πούδρα λάμψης μαζί. Θα δώσει την ιδανική όψη στα ζυγωματικά σoy και την απαραίτητα δόση λάμψης. Με άλλα λόγια σε γλιτώνει και από τα έξοδα αφού με μια αγορά έχεις και ρουζ και πούδρα λάμψης! Σε 5 εκπληκτικές αποχρώσεις σε μορφή μωσαϊκού.

Και η πιο σημαντική πληροφορία: τα Elegant εισάγονται αποκλειστικά από την Make Me Up και μπορείς να τα αγοράσεις online εδώ!

PS:
Κι επειδή η τσάντα Elegant δεν περιείχε μόνο ρουζ, ακολουθούν και άλλα reviews για το brand που μας προκάλεσε έρωτα με την πρώτη ματιά!

And More