Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.05.2011 | 21:07
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Κορυφαίος δερματολόγος στην Αμερική μας αποκαλύπτει τα μυστικά του για τέλειο πρόσωπο! (Β μέρος)

Κορυφαίος δερματολόγος στην Αμερική μας αποκαλύπτει τα μυστικά του για τέλειο πρόσωπο! (Β μέρος)
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Την περασμένη εβδομάδα σου αποκαλύψαμε το πρώτο μέρος των μυστικών για τέλεια επιδερμίδα όπως τα αποκάλυψε ο κορυφαίος δερματολόγος της Αμερικής, Δρ. Adam Geyer (δες εδώ το σχετικό άρθρο). Σήμερα ολοκληρώνεται η λίστα με τα μυστικά! Ακόμη 4 beauty tips και θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο ζητούμενο, να αποκτήσεις δηλαδή, βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα!

1.Μην στοχεύετε μόνο την ενυδάτωση, αλλά και τις φλεγμονές. Εάν η επιδερμίδα εμφανίσει ερεθισμό από τις καλοκαιρινές δραστηριότητες (αθλήματα, υπαίθριες δραστηριότητες κ.λπ.) να θυμάστε ότι μόνο το ενυδατικό προϊόν μπορεί να μην είναι αρκετό, για να αποκατασταθεί η επιδερμίδα. Η χρήση προϊόντων που περιέχουν φυτικά συστατικά, τα οποία ανακουφίζουν τις φλεγμονές (όπως η αλόη και η Centella), ή ακόμα και υδροκορτιζόνη για λίγες ημέρες μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της φλεγμονής και να επιταχύνει την επανόρθωση του προστατευτικού φραγμού.
 
2.Δεν είναι ίδια όλα τα προϊόντα.  Να επενδύετε σε ξεχωριστά προϊόντα για το σώμα και το πρόσωπο – συχνά, τα συστατικά που περιέχονται στις κρέμες σώματος παρασκευάζονται με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα συστατικά που περιέχονται στα προϊόντα για το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα να φράξουν τους πόρους εάν χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.  Εάν η επιδερμίδα σας έχει τάση να εμφανίζει ατέλειες, να προτιμάτε τα «μη λιπαρά» προϊόντα για το πρόσωπο.
 
3.Κάνετε απολέπιση το βράδυ.  Να κάνετε απολέπιση το βράδυ έτσι, ώστε να αποφεύγετε κάθε πρόσθετο κίνδυνο ευαισθησίας της επιδερμίδας στον ήλιο μετά την απολέπιση, και αμέσως μετά να απλώνετε ενυδατικό προϊόν με επανορθωτικές ιδιότητες, για να διευκολύνετε την ταχύτερη επανόρθωση του προστατευτικού φραγμού.
 
4.Τα έλαια καθαρισμού είναι ιδανικά για το καλοκαίρι.  Παρόλο που το να χρησιμοποιήσετε ένα έλαιο στο πρόσωπό σας το καλοκαίρι μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που είχατε σκεφτεί, τα έλαια καθαρισμού έχουν την ιδιότητα να ενώνονται με τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας μας, με αποτέλεσμα να απομακρύνουν αποτελεσματικότερα το πλεονάζον σμήγμα σε σχέση με πολλά άλλα προϊόντα καθαρισμού.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10