4 hot μακιγιάζ ματιών για κάθε γιορτινό event! Plus: πώς τα πετυχαίνεις!

Οι γιορτές είναι μια καλή αφορμή να παίξεις με το στιλ σου και να ξεφύγεις από τα βαρετά και πολυφορεμένα μακιγιάζ που μπορεί να έκανες όλη την χρονιά (εκτός, φυσικά, αν ακολουθούσες πιστά τα how του που σου προτείναμε στο μακιγιάζ!).

Όμως, μέσα στο διάστημα των γιορτών θα κάνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα: θα πας στο party της εταιρίας σου, θα βγεις για dinner με τον καλό σου σε ένα ρομαντικό εστιατόριο (δεν είναι ανάγκη να το προτείνει εκείνος. Ζήτησέ του το εσύ αυτή την φορά για αλλαγή), θα μαζευτείτε συγγενείς και φίλοι γύρω από το οικογενειακό τραπέζι και φυσικά έχεις και ένα ρεβεγιόν να σκεφτείς…

Βρήκαμε τα τέσσερα πιο εκθαμβωτικά μακιγιάζ ματιών για κάθε μια από τις παραπάνω περιστάσεις. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και μάθε πώς μπορεί να δείχνεις κάθε μέρα άλλη και κυρίως πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ!

Για το party της εταιρίας

Ποιος οίκος το πρότεινε: Ο οίκος Richmond που επικέντρωσε το μακιγιάζ στα μάτια και άφησε το υπόλοιπο πρόσωπο αλλά και τα χείλη εντελώς γυμνά από κάθε ίχνος μακιγιάζ.
Γιατί να το επιλέξεις: Το smokey με χρυσή σκιά προσθέτει πάντα λάμψη στην εμφάνισή μας, ενώ το αποτέλεσμα είναι in fashion χωρίς όμως να δείχνει τόσο έντονο ή σκληρό όσο το κλασικό smokey με σκούρα γκρι σκιά. Εξάλλου, στους συναδέλφους αλλά και στον προϊστάμενό σου θέλεις να βγάζεις πάντα την πιο… φιλική σου πλευρά. Σωστά;
Πώς θα το πετύχεις: Επίλεξε μια χρυσή σκιά και άπλωσέ την σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και στην ρίζα του κάτω. Για να κάνεις το αποτέλεσμα πιο έντονο βρέξε προηγουμένως το πινέλο. Για την εξωτερική γωνία επίλεξε μια καφέ μεταλλιζέ σκιά. Σου προτείνουμε την Double Douzzle της Maybelline New York (€10.80) που συνδυάζει και τις δύο αποχρώσεις σε ένα packaging.

Για το οικογενειακό τραπέζι

Ποιος οίκος το πρότεινε: Ο οίκος Rimondi ήταν αυτός που συνδύασε την λαδί ιριδίζουσα σκιά με την μοβ ανοιχτόχρωμη.
Γιατί να το επιλέξεις: Ποιος είναι ο σκοπός του εορταστικού οικογενειακού τραπεζιού; Να περάσετε όμορφα, γιορτινά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και, φυσικά, όχι να δείχνεις πολύ sexy ή προκλητική! Για τον λόγο αυτό η συγκεκριμένη πρόταση με λαδί και μοβ σκιά στο κινητό βλέφαρο είναι ό,τι πρέπει για το μεσημεριανό εορταστικό τραπέζι με συγγενείς και φίλους. Plus: είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα looks που μπορεί να κινούνται σε γκρι ή καφέ τόνους.
Πώς θα το πετύχεις: Γέμισε όλο το καπάκι του βλεφάρου με μια πράσινη- λαδί μεταλλιζέ σκιά όπως η Sunflower and Evening Primrose Eyeshadow του Κορρέ (€10.32). Έπειτα στη γραμμή από το κόκαλο του ματιού άπλωσε κατά μήκος την Max Effect Mono Velvet της Max Factor, απόχρωση Violet (€10.60). Έτοιμη!

Για το ρεβεγιόν

Ποιος οίκος το πρότεινε: Ένας από τους αγαπημένους μας οίκους, ο Lanvin παίζει με την διχρωμία και τις μεταλλικές υφές και δημιουργεί ένα πολύ πρωτότυπο, σαγηνευτικό και άκρως μυστηριώδες βλέμμα.
Γιατί να το επιλέξεις: Γιατί την βραδιά του ρεβεγιόν όλες θέλουμε να λάμπουμε! Και δύο shinny σκιές, τοποθετημένες κατ’ αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουν τον στόχο μας. Και κάτι ακόμη: πρόκειται για ένα τόσο ιδιαίτερο μακιγιάζ που ξεφεύγει πολύ από τα κλασικά smokey, άρα δεν θα δεις να το φορά στον ίδιο χώρο (εκτός αν έχει διαβάσει αυτό το άρθρο!).
Πώς θα το πετύχεις: ‘Απλωσε μια σκιά σε κρεμώδη υφή (εμείς δοκιμάσαμε την Fard Lumiere του YSL €29.58) στην εσωτερική γωνία του ματιού αλλά και στο κέντρο του κινητού βλεφάρου. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου και όχι πινέλο καθώς λόγω θερμότητας το προϊόν θα απλωθεί καλύτερα. Έπειτα, για την εξωτερική γωνία αλλά και την περιοχή ανάμεσα στην εσωτερική γωνία και το μέσο του βλεφάρου άπλωσε με ένα λεπτό τρίχινο πινελάκι σκιά σε χρυσόσκονη (pigment) όπως το A Tartan Tale από τα MAC (no €25.00).

Για το dinner με τον καλό σου

Ποιος οίκος το πρότεινε: Ο οίκος Isabel Marant ο οποίος ανέδειξε το eyeliner τοποθετημένο με ανοδική φορά ως ένα από τα hottest trends!
Γιατί να το επιλέξεις: Για να τον μαγνητίσεις με το βλέμμα σου και να του δείξεις την πιο sexy κι ελκυστική πλευρά του εαυτού σου, φυσικά!
Πώς θα το πετύχεις: Η make up artist Μαίρη Κολιούση μας δείχνει πώς θα πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα step by step. Για να το δεις και να το υιοθετήσεις όπως πρέπει, κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More