Η αντηλιακή προσώπου σου κάθεται βαριά; Εντοπίσαμε τις 8 πιο ελαφριές!

Την στιγμή που πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές είμαι κάπως, χμμμ (!) συγχυσμένη! Και τα καλά μου κορίτσια εδώ στο TLIFE έχουν φροντίσει γι’ αυτό. Γιατί πριν ξεκινήσω να γράφω αυτό το θέμα έκανα το λάθος να τις ρωτήσω πόσες από το γραφείο φοράνε αντηλιακή. Και δεν υπήρξε ούτε μια να πει ναι! Ούτε μια!

Λοιπόν! Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα: Η έκθεσή μας στον ήλιο χωρίς αντηλιακή κρέμα είναι η no1 αιτία γήρανσης. Να στο πω απλά. Θα έβγαζες πολύ λιγότερες ρυτίδες και άλλες τόσες λιγότερες πανάδες αν φρόντιζες να φοράς αντηλιακή 12 μήνες τον χρόνο! Γι’ αυτό μην αναρωτηθείς αν μια μέρα ξυπνήσεις και δεις στο πρόσωπό σου άπειρες πανάδες. Εγώ σε είχα προειδοποιήσει.

Και αφού ανέκτησα την ψυχραιμία μου (κάπως, λέμε τώρα) η επόμενη ερώτηση ήταν: Και ΓΙΑΤΙ στο καλό δεν φοράτε αντηλιακή; Η απάντηση ήταν αυτό που είχα στο μυαλό μου. Στις περισσότερες η αντηλιακή προσώπου κάθεται πολύ βαριά στο πρόσωπο. Και με δεδομένο ότι εμείς οι Ελληνίδες έχουμε στην πλειοψηφία μας λιπαρή επιδερμίδα, εντάξει μπορώ να σας δικαιολογήσω κάπως.

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να δικαιολογήσω τον τίτλο μου (και τον μισθό μου): παρακάτω σου έχω τις 8 top αντηλιακές προσώπου που είναι τόσο λεπτόρρευστες σαν να μην φοράς τίποτα. Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία!

And More